Region

Svet

X Faktor Srbija: Severina u žiriju i najveće pojačanje?!

Severina Vučković bi trebalo da bude jedno od najvećih pojačanja šou-programa "X factor", koji će se od oktobra emitovati na televiziji Pink!

X Faktor Srbija: Severina u žiriju i najveće pojačanje?!



Seksi Dalmatinka bi trebalo da bude jedna od članica žirija, ali ukoliko joj obaveze to ne budu dozvolile, biće jedna od specijalnih gošći u takmičarskom programu.

"Pregovori sa hrvatskom pevačicom su u toku i osnovna ideja je da Seve bude jedan od četiri člana žirija X faktora,a ako se to izjalovi, ona će se pojaviti kao ekskluzivni gost u jednoj od epizoda ovog muzičkog šou-programa", kaže za Telegraf izvor blizak produkciji "X faktora".

Ukoliko Severina prihvati ovu ponudu, biće zanimljivo videti kako će se snaći u ulozi sudije, i da li će biti fina ili oštra prema takmičarima. A da sve bude zanimljivije, svaki član žirija je istovremeno i mentor jednom od učesnika, i sudije se sa svojim timovima nadmeću između sebe, što daje dodatnu dinamiku celom takmičenju.

Da podsetimo, prošle nedelje, na konferenciji za medije, producenti "X faktora" su najavili da će članovi žirija, čija imena još ne žele da otkrivaju, biti muzički producenti i predstavnici šou-biznisa izvan samog sektora muzike. Prikazivanje prve sezone "X faktora" počinje u oktobru, finale je planirano za februar, a pobednik će dobiti ugovor o vođenju karijere, koji je vredan više od 200.000 evra, kao i ugovor sa producentskom kućom "Sony music".

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Ilustracija/Tportal.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>