Region

Svet

Milica Todorović spremno odgovara na izazove zajedničkog života

Milica Todorović izrasla je u pevačicu koja se smelo poigrava svojim seksipilom, a njenoj zrelosti doprinosi i zajednički život sa dečkom Radetom Kovačevićem

Milica Todorović spremno odgovara na izazove zajedničkog života



Mlada pevačica Milica Todorović (22) vraća se na scenu sa novim, provokativnijim imidžom, a sve u svrhu promocije nove pesme Nema nazad. U poslednje vreme na svim poljima njen život je veoma intezivan, a razlog tome nije samo novi album, već i činjenica da na Novom Beogradu uskoro otpočinje zajednički život sa svojim dečkom, kompozitorom, aranžerom i muzičkim producentom Radetom Kovačevićem (30), kao i to što se polako priprema za putovanje u Rusiju.

"Prvog avgusta putujemo za Rusiju, tačnije za Krasnodar gde ćemo sa operom Dom za vešanje nastupiti na Kubano festivalu i to će nam biti ulazna karta za dalju turneju po ovoj zemlji. Veoma se radujem radu sa tom ekipom i zahvalna sam Emiru Kusturici jer je uneo potpuno novu dimenziju u moju karijeru. Hvala mu što je izdvojio Stevana Anđelkovića i mene i dokazao da nije opravdano nazivati šundom i kičem sve što dolazi iz Grand produkcije", kaže mlada pevačica koja uveliko planira da se preseli kod svog dečka.

"Rade je pravi muškarac za mene, kraj njega se osećam sjajno. Ipak, kada je reč o zajedničkom životu sa dečkom na to ne gledam kao na neki veliki korak. Za sad još ne planiramo ništa krupno poput venčanja i super nam ide ovako. Uostalom, stan ćemo deliti sa Radetovim bratom, pevačem Sašom Kovačevićem, i njegovom devojkom pa verujem da će naša svakodnevica biti vesela", otkriva Milica kojoj se život u poslednjih nekoliko godina promenio iz korena, a dugogodišnja emotivna stabilnost doprinela je njenoj odvažnosti i samostalnosti.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>