Ljubav

Style

Kako se koji horoskopski znak udvara?

Dok su neki horoskopski znakovi poput Ovna, Škorpije, Riba i Raka spremniji u pokazivanju simpatija, naklonost Jarca, Blizanca i Device teže je "pročitati".

Kako se koji horoskopski znak udvara?



OVAN
Pripadnici ovog znaka poznati su po svom direktnom pristupu, pa ako ste zainteresovani za jednog Ovna, velike su šanse da znate da li mu se sviđate ili ne. Osim reči, svoju naklonost će izraziti i delima, napraviti mesta za vas u svom rasporedu i podsticati što češća druženja. Ako se u vašem društvu ponaša kao da mu idete na živce, nije dovoljno zainteresovan.
 
BIK
Pripadnici ovog znaka tradicionalni su i konvencionalni tipovi koji vole da se počeci ljubavnih odnosa događaju polako, sigurno i predvidivo. Ako vas ispituje koja vam je najdraža boja, jelo, parfem ili film, to su indikatori da zaista želi bolje da vas upozna. Osim toga, Bik je poznat po tome što voli da ugađa svojoj simpatiji večerama i onim što proceni da će vas oduševiti.
 
BLIZANCI
Pripadnici ovog znaka po svojoj prirodi su hiperkativni i veliki zavodnici koji osvajaju bez reda i namere. Ipak, postoje znakovi po kojima možete da prepoznate da li sviđate li im se zaista ili ste samo prolazna žrtva. Ako ulaze s vama u duboke, filozofske razgovore i ako vam poveravaju svoje probleme i isto očekuju od vas, tada ste na dobrom putu ostvarivanja ljubavnog odnosa.

RAK
Pripadnici ovog znaka su porodično orjentisani, a prvi znak njihove simpatije naspram vas je pažljivo ponašanje. Dodiri i lepe reči nisu slučajnost, već njihov način iskazivanja interesovanja. Osim toga, prema svojoj simpatiji se ponašaju zaštitnički, a definitivan znak ozbiljnosti odnosa je upoznavanje sa porodicom.
 
LAV
Lavovi vole dramu, velike ljubavne snove i scenarije, a počeci zaljubljenosti jedino su vreme u kojem će prepustiti svojoj simpatiji da bude u centru pažnje. Naklonost ne skrivaju jer za to nisu sposobni, pa će čak i sami otkriti da povremenim hladnim stavom zapravo žele da vas prepadnu kako bi vi pokazali da vam je stalo.
 
DEVICA
Logični i praktični pripadnici ovog znaka ne objavljuju javno svoju simpatiju, već to pomno skrivaju. Opustiće se tek nakon što vide da je druga strana potpuno zaljubljena, a znak da i sami žele nešto ozbiljnije je uključivanje njih u svoje planove. Tada će često govoriti "mi" i nesvesno odavati koliko im se neko sviđa.

VAGA
Pripadnicima ovog znaka treba malo duže da otkriju kako joj se sviđate, ali vi ćete to ipak osetiti po njihovom brižnom ponašanju. Vole da ih zavode, ali neće to dugo trpeti ako im se druga strana ne sviđa, pa ako vam to i dalje dopuštaju, na dobrom ste putu da ih potpuno osvojite. Činjenicu da se Vagi neko sviđa poveriće najboljem prijatelju i prijateljici, a i podsticati zajednička druženja s prijateljima.
 
ŠKORPIJA
Zavodnički pogled preko pune prostorije, dvosmislene rečenice sa seksualnim prizvukom, izazivanje i slične igrice očiti su znakovi zainteresovanosti Škorpije. Ipak, dublje simpatije i želju za ozbiljnijim odnosom pokazaće tek nakon što je spreman da se žrtvuje za onog ko mu se sviđa.
 
STRELAC
Njihova otvorena i komunikativna priroda tera ih da svoju simpatiju testiraju u društvu pre nego dobiju "prolaz" kod njih. Njihovo slobodno vreme je vrlo važno, pa ako im nešto zaista značite to ćete videti po tome da prave mesta za vas u svom pretrpanom rasporedu.
 
JARAC
Pripadnici ovog znaka jedni su od onih koje je vrlo teško pročitati, prvenstveno jer igraju na sigurno i nisu preterano zaljubljive prirode. Zbog toga će jedan dan biti topli i emotivni, ali već drugi dan u kojem im niste poklonili dovoljno pažnje praviti se nedostižni. Nemojte pokleknuti, jer Jarac ne bi imao puno posla s nekim za koga nije zainteresovan i pustite da se situacija spontano odvija bez da ih požurujete.
 
VODOLIJA
Tradicionalni načini zavođenja Vodolije nisu nimalo zanimljivi, pa će ih pre impresionisati opuštena večera uz puno smeha nego romantična večera u dvoje. Budući da su tako nepredvidivi teško je odgonetnuti koliko su zapravo zainteresovani ili ste im samo prolazna avantura, a sigurni možete postati tek nakon što se odluče skrasiti i počnu razmišljati o zajedničkom životu i porodici, jer sve do tada ni sami ne znaju što im druga strana znači.
 
RIBA
Pripadnike ovog znaka vrlo je lako pročitati jer su obožavatelji slatkih poruka, romantičnih razgovora i dugih šetnji kroz koje se upoznaju sa simpatijom. Ako sami ne napravite prvi korak, oni će ga podstaknuti. Takođe, neće skrivati svoja osećanja i vrlo retko će prećutati da im se sviđate, a mnogo češće dati svoje "srce na dlanu".

Autor: M.P.
Izvor: 24sata.hr
Foto: HappyMoment9

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>