Region

Svet

Edi Grant i Bora Čorba uživali na Dunavu (Foto)

Legendarni rege muzičar Edi Grant proveo je dan pecajući na Dunavu u društvu svojih prijatelja Bore Čorbe i Radomira Krkića.

Edi Grant i Bora Čorba uživali na Dunavu (Foto)



Edi Grant je pobedio srpskog rokera Boru Đorđevića - Boru Čorbu u lovu na somove sa 3:2, a naš pevač je sportski primio poraz od dugodišnjeg prijatelja, s kojim je snimio pesmu "Amsterdam".

Njih dvojica su juče bili u Grockoj sa svojim dugogodišnjim prijateljem Radomirom Krkićem, autorom emisije "Svet ribolova" i Miroslavom Mićom Nikolićem, bivšim urednikom fotografije u "Bazaru" i predavačem na jugoslovenskom institutu za novinarstvo, koji je Grantu radio prva dva omota za ploču.



Dvojica drugara su u lov na somove krenuli iz marine u Grockoj u 10 sati oko gročanske ade, a trku su završili oko 13 časova. U čamcu sa Grantom, koji je u Grockoj boravio pre 13 godina, bio je Predrag Janković Zmaj, predsednik Ribolovačkog kluba "Gročica" iz Grocke i Radomir Kubinjac, dok je Đorđević imao pomoć od alasa Ivice Jovovića.

"Njih dvojica su se sve vreme šalili. Zezao se da je bolje jedan loš dan provesti na pecanju, nego jedan dobar da poslu... Grant je bio oduševljen pejzažom. Tražio je da se slika, a da se iza njega vidi kuća na jednom brdu u Brestoviku. Ulovio je tri soma, i to jednog u poslednji momenat, ukupno teške sedam kilograma , dok je Bora uspeo da upeca ove dve ribe, teške 10 kilograma. Grant je pobedio po količini, a Bora po težini. Na kraju trke, Bori, koji je strastveni zvezdaš, u šali je rekao: Pobedio je Partizan", opisao je detalje takmičenja Predrag Janković Zmaj, koji je sa ostalim ribolovcima ugostio pevače u prostorijama kluba.



Janković nam je otkrio da je pevač sa Barbadosa vegeterijanac i da su mu zbog toga spremili pečurke i bareno povrće.

Miroslav Nikolić, koji je se od 1987. druži sa Grantom i koji je juče zabeležio druženje dvojice pevača, kaže da Grant nije navijač Partizana i da zapravo voli samo dobra sportska takmičenja. Nakon višečasovnog pecanja u Grockoj kod dvojica strasvenih ribolovaca su posetila fudbalski klub "Crvena zvezda" na Marakani.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>