Region

Svet

Emilija traži od Mateje Kežmana polovinu celokupne imovine!

Emilija Kežman tužila je supruga Mateju. Od njega zahteva polovinu celokupne zajedničke imovine! Reč je o stanovima, poslovnim prostorima i novcu koji fudbaler ima na bankovnim računima, kao i o automobilima!

Emilija traži od Mateje Kežmana polovinu celokupne imovine!



"Emilija je podnela tužbu protiv još uvek zakonitog supruga po kojoj traži polovinu sve imovine koju je Kežman stekao dok su bili u braku, a uz to i zabranu da fudbaler raspolaže pokretnom i nepokretnom imovinom", kaže izvor Kurira koji je odlično upućen u sudski proces ovog para i dodaje:

"U zajedničku imovinu spada pet lokala u Podgorici, zgrada u Herceg Novom koja ima nekoliko stambenih i nekoliko poslovnih jedinica, udeo u privrednom društvu, kao i polovinu svih novčanih sredstava koja bivši fudbaler ima u bankama.

Takođe, ona traži i polovinu novčane vrednosti motornih vozila. Prema navodima u tužbi, Kežman često raspolaže nepokretnostima koje poseduje, zbog čega ona na kraju sudskog procesa ne bi mogla da uzme ono što pripada njoj i njihovoj deci", kaže izvor.

Kežman, koji je nedavno dobio sina iz veze s Marijom Perković, nije želeo da komentariše naša saznanja.

"Nemam nikakav komentar. Hvala vam na pozivu, svako dobro. Prijatno", rekao je Mateja, dok Emilija nije odgovarala na pozive.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Beta

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>