Region

Svet

Ceca koncert Ušće 2013: Eksplozija na Balkanu!

Svetlana Ceca Ražnatović upravo je izašla na binu i pesmom "Lepi grome moj" počela koncert na Ušću koji je izazvao do sada nezapamćeno interesovanje publike!

Ceca koncert Ušće 2013: Eksplozija na Balkanu!Kapije Ušće parka bile su otvorene od 15h kada je gužva već počela da se stvara. Publika je stizala iz svih zemalja u regionu, a i šire. Niko nije želeo da propusti spektakl koji će se večeras odigrati, a dokaz za to je broj ljudi koji su na Ušću sa nestrpljenjem očekivali da Ceca zapeva.

Od trenutka kada je Ceca pustila svoj glas publika je počela da u zanosu peva zajedno sa njom. Hitove koje je poklonila obožavaocima tokom dugogodišnje karijere ni sama pevačica ne može da prebroji, pa je pitanje da li će i najavljenih četiri sata pevanja biti dovoljno da Ceca izvede sve pesme koje će prisutni dočekati sa oduševljenjem.

Prvi stihovi koje je Ceca otpevala odjeknuli su Ušćem i Beogradom poput prave eksplozije na Balkanu, a euforije i pozitivne energije, sasvim sigurno, neće manjkati sve do samog kraja koncerta.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>