Region

Svet

Amadeus bend i Žandarmerija: Spektakularan koncert na Adi pred 100.000 ljudi! (Foto)

Amadeus bend održao je sinoć spektakularan koncert na Adi Ciganliji zajedno sa pripadnicima Žandarmerije.

Amadeus bend i Žandarmerija: Spektakularan koncert na Adi pred 100.000 ljudi! (Foto)



Pre koncerta održana je pokazna vežba Žandarmerije, a zatim je usledio pravi spektakl pred punom Adom Ciganlijom. Obe strane jezera bile su krcate, a kako bi bar na trenutak videli članove Amadeus benda prisutni su se koristili raznim metodama, pa su se neki od njih peli i na kola Hitne pomoći.

Publika je uživala u hitovima ovog benda i sa njima u glas pevala svaku pesmu, a koncert je protekao uz brojne vatromete koji su svakih par minuta obasjavali nebo nad Adom.



Pred sam kraj koncerta, "Amadeusovci" su noć pred 28. jun simbolično otpevali pesmu "Vidovdan", a onda još jednom novu pesmu "Moja zemlja" čiji je spot snimljen u saradnji sa Žandarmerijom. Frontmen benda naglasio je da njihov spot nema nikakve veze sa nacionalizmom, a onda rekao da je spot na RTS-u zabranjen upravo iz tog razloga, na šta je publika burno reagovala vriskom i zvižducima.

Koncert je završen oko 22h, kada je Aca predstavio članove benda i zahvalio se prisutnima što su se okupili u tolikom broju. "Znam da biste hteli još, i mi bismo hteli još da pevamo, ali je već kasno, deca moraju na spavanje", rekao je Aca za kraj.



Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>