Region

Svet

Otac Filipa Panajotovića optužen za prevaru! Duguje 3,5 miliona dinara?

Petar Panajotović, otac Filipa Panajotovića, optužen je za prevaru od strane Milorada Glišića iz sela Dobri Do, jer je, navodno, njemu i seljanima s teritorije Smederevske Palanke ostao dužan oko tri i po miliona dinara za mleko koje je od njih nabavljao za svoju mlekaru.

Otac Filipa Panajotovića optužen za prevaru! Duguje 3,5 miliona dinara?



"Petar je angažovao otkupljivača, koji je uzimao mleko od nekoliko seljana. Sad svi na tog čoveka bacaju drvlje i kamenje, a ni on možda nije znao da će ga Pera slagati. Mleko je uzimao od januara do aprila prošle godine. Prvi mesec je uredno platio, drugi mesec je iznos isplaćivao devet dana, a za mart i april nam ništa nije dao. Ostao mi je dužan više od 100.000 dinara. Ostao je dužan oko tri i po miliona dinara proizvođačima, kojih ima više od 200. Zvao sam ga nekoliko puta, ali neće da se javi. Zbog njega smo prodali četiri teleta", priča Milorad.

On ističe da mu sin od 42 godine boluje od paralize i da su mu neophodni lekovi, za koje on nema novac.

"Filipov otac mi ne duguje ogroman novac, ali mojoj porodici bi mnogo značilo da ga vrati jer imamo bolesnog sina, kojem trebaju lekovi, tuđa nega i boravak u banji. On je u trećoj nedelji oboleo od paralize i svaki dinar nam je neophodan. Od njega je Panajotović uzeo pare i uskratio mu lečenje."

Petar Panajotović, kako Kurir tvrdi, mnogima duguje novac. On je ljudima iz Banata ostao dužan više od 100.000 evra. Seljani spremaju tužbe protiv vlasnika mlekare, jer ne žele odustati od svog novca. Pored njih, Petar se zadužio i kod biznismena iz Rakovice, koga je prevario za 30.000 evra i stan u Rakovici vredan 55.000 evra. Ni seljanima ni njemu se, od trenutka kad im je uzeo novac, više ne javlja.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>