Region

Svet

Gde će letovati poznati: Ceca na Kipru, Katarina Živković u Turskoj, Severina sa Milanom (Foto)

Srpske estradne zvezde i ovog leta uživaće na luksuznim destinacijama, ali će mnoge od njih na odmor otići tek u septembru kad se završi letnja koncertna sezona.

Gde će letovati poznati: Ceca na Kipru, Katarina Živković u Turskoj, Severina sa Milanom (Foto)



Kako saznajemo, većina poznatih će posetiti najpopularnija svetska letovališta, a neki će spojiti posao i zadovoljstvo.

"Budući da je Nataša Bekvalac nadavno došla sa Ibice, gde je snimila spot za novu pesmu, leto će provesti radno. Već ima ugovorene nastupe u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni, ali i Grčkoj, te će spojiti lepo i korisno. Kada leto prođe i svi se s odmora vrate, Nataša će otputovati u neke toplije krajeve, ali još uvek nije odlučila gde će to biti", rekli su nam u PR službi Nataše Bekvalac.



Prošlogodišnja pobednica "Farme", pevačica Katarina Živković, će nakon radnog leta odmor provesti u Turskoj, sa svojim verenikom Branislavom Jankovićem.

"Celo leto ću raditi, ali ćemo, pred kraj leta Bane i ja otputovati na 10 dana u Tursku i uživati jedno u drugom. Uvek se radujem našim zajedničkim odmorima jer tada nema telefona, nema gužve, nema posla, a samim tim, nema ni stresa. Odlučili smo se za hotel sa pet zvezdica u Alanji. Iako smo imali prilike da, i zbog posla kojim se bavim ali i iz privatnih razloga, često putujemo, obišli smo Španiju, Italiju, Pariz i mnoge druge svetske destinacije, ali smo se ovoga puta opredelili za drugi vid odmora. Preferiramo i aktivne odmore, ali nam trenutno prijaju mir i tišina", istakla je Kaća.



Ceca Ražnatović će, nakon velikog solističkog koncerta, koji će se održati večeras na unapred rasprodatom Ušću, otputovati na Kipar gde ima vilu u kojoj žive njena deca Veljko i Anastasija, koji tamo pohađaju školu. Otputovaće sredinom avgusta.

"Ja obožavam tamo da idem, jer imam apsolutni mir. Prija mi klima, ma sve mi prija...", kaže Ceca.

Manekenka Sandra Obradović, koja je obeležila prvu "Farmu", pre svega, ljubavnom pričom sa Markom Đurovskim, istakla je da joj nigde nije lepo kao u Crnoj Gori.

"Ja svakog leta letujem u Crnoj Gori. Tako će biti i ove godine. Odem i do Tunisa, Turske, Egipt, ali Budva je Budva. Uvek idem sa drugaricama, i uglavnom odsedamo u hotelima "Mediteran" ili "Splendid". Svako veče izlazimo i uživamo, posebno u starom delu grada gde su lude žurke tokom celog leta", dodala je manekenka.

Severina i njen izabranik, kralj bakra Milan Popović, ovog leta će odmarati zajedno, a sina Aleksandra će prvi put odvesti na more. Pevačica je hrvatskim medijima potvrdila da jedva čeka da njihova mala porodica otputuje. "Prvi deo leta biće u znaku odmora, ali ceo avgust nastupam. Imam dogovoreno već 10, 12 koncerata. Posle toga opet odmor", rekla je Seve.



Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: Twitter, Facebook/Goran Matijašec, Miloš Nadaždin

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>