Svet

Region

Madona u tajnom projektu pucala mladiću u glavu! (Foto+Video)

Madona voli da šokira javnost svojim postupcima, pojavljivanjem, stajlingom i svime što ide uz imidž jedne svetski popularne zvezde, a ovaj put pažnju je privukla videom pod nazivom "Tajni projekat".

Madona u tajnom projektu pucala mladiću u glavu! (Foto+Video)



Pevačica je uradila set sado-mazo fotografija sa Stivenom Klajnom, čija je tema nasilno ponašanje prema muškarcima. Naravno, u glavnoj ulozi je Madona koja drži pištolj prislonjen na glavu mladiću koji se nalazi na podu ispred nje.



Crno-bele fotografije nisu bile dovoljno provokativne, pa je snimljen i video pod nazivom "Tajni projekat" u saradnji sa pomenutim fotografom, ali i sa Kejt Mos i Naomi Kembl. Glavna tema videa jeste nasilje nad muškarcima u zatvoru, a u jednom trenutku Madona puca u glavu mladiću koji pada mrtav ispred nje.

Madona je navikla da bude osuđivana od strane javnosti zbog svojih poteza, a može se reći da joj takva pažnja sa jedne strane i ne smeta, međutim osude zbog korišćenja oružja na nastupima i komentare kako na taj način proviše upotrebu vatrenog oružja nije ignorisala.

"Apsurdno! Ne ubija oružje ljude, ljudi ubijaju ljude", izjavila je Madona i uporedila sve sa akcionim filmovima: "To je kao da izbacite pištolje iz akcionih filmova, tako je i ceo ovaj nastup zamišljen kao akcioni film. Umetnost i ništa više od toga".



Autor: M.P.
Foto: Steven Klein

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>