Region

Svet

Dado Polumenta pevao na splavu River do ranih jutarnjih sati! (Foto)

Još jedna sreda u junu na splavu River donela je novu odličnu noć i gostovanje. Ovoga puta goste je zabavljao Dado Polumenta.

Dado Polumenta pevao na splavu River do ranih jutarnjih sati! (Foto)



Dado je na zakazani nastup došao tačno na vreme, u pratnji prijatelja, bez "devojke", drugarice i bilo kakve potencijalne dame, sa kojom bismo ga eventualno mogli spojiti.

Dado Polumenta preboleo razvod: Manekenka osvojila njegovo srce?! (Foto)
U sklopu izuzetnog benda (koji obično broji gitaristu, klavijaturistu i bubnjara), Dado je u ovoga puta imao i duplu klavijaturu, saksofon i klarinet, što je  neverovatno doprinelo drugačijem štimungu od prošle noći. Do ranih jutarnjih sati mamio je ovacije, aplauze i oduševljenje svih prisutnih. Iako redovan gost i veliki prijatelj ovog splava, sinoć je bio u ulozi koja mu definitivno najbolje stoji - izvođača koji je, kako svojim tako i tuđim pesmama, umeo da pogodi tačno gde treba i kako treba.



Bez obzira na vremenske uslove, Beograđani su, kao i mnogi gosti našeg grada, sinoć potvrdili da kad leto počne, bez obzira na temperaturu, provod u Beogradu ne jenjava!

Među prisutnima je ponovo bila glumica Marija Karan koja je, po svemu sudeći, rešila da boravak u rodnom gradu ovog leta do sledećeg putovanja preko okeana, obeleži provodom na Riveru. Pogledajte fotogaleriju.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>