Region

Svet

X Faktor: Pripreme su u toku, počinje potraga talenata iz regiona

U toku su pripreme za početak emitovanja jednog od najpopularnijih šou programa "X factor", koji se najavljuje za oktobar, saopšteno je danas na konferenciji za novinare Televizije Pink.

X Faktor: Pripreme su u toku, počinje potraga talenata iz regiona



Televizija "Pink" postala je emiter ovog formata za područje Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, dok će se šou prikazivati i na Televiziji "Sitel" u Makedoniji.

"Ovo je šou u kojem se traži i nešto više od pevanja koje se podrazumeva, neka vrsta harizme koju su autori projekta definisali kao X factor", izjavio je direktor promo i PR sektora i pomoćnik glavnog urednika TV Pink Darko Popović.
 
Prema njegovim rečima, "u pitanju je takmičarski muzički šou u kojem će se pojaviti pevači različitih godina i različitih muzičkih pravaca".
 
"Naša želja je da u narednoj godini iznedrimo nekoliko velikih zvezda iz oblasti pop, rok muzike i novih muzičkih pravaca", objasnio je Popović.
 
On smatra da je samo TV Pink, zajedno sa svojom izdavačkom kućom "City records" u mogućnosti da po završetku ovog šou programa obezbedi karijeru pobedniku i eventualno još nekom od učesnika kojeg ne izabere publika. "Osim ugovora o vođenju karijere, koji je vredan preko 200.000 evra, pobednik dobija i ugovor sa produkcijom Sony music", precizirao je Popović.
 
Prijava za audiciju, a time i potraga za talentima počinje već danas, ističu u TV Pink i najavljuju "odličan žiri koji ima ulogu mentora i koji se međusobno takmiči između sebe sa svojim timovima, što daje dodatno na dinamici".
 
Žiri će imati četiri člana, ali su njihova imena "još na kratko" tajna, navode u TV Pink i objašnjavaju da su u pitanju ljudi od "velikog respekta u javnosti", pevači, muzički producenti i predstavnici šou biznisa izvan samog sektora muzike.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>