Region

Svet

Amar Jašarspahić Gile dočekan u rodnom Kaknju uz spektakularan vatromet! (Foto)

Nakon što je u subotu proglašen za pobednika takmičenja "Zvezde Granda", Amar Jašarspahić Gile ispunio je obaveze prema Grand produkciji i sinoć stigao u svoj rodni grad, gde ga je dočekalo stotine Kakanjaca.

Amar Jašarspahić Gile dočekan u rodnom Kaknju uz spektakularan vatromet! (Foto)



Zvezde Granda: Pobednik je Amar Jašarspahić! (Video)
Kao glavnu nagradu Gile je dobio stan u Beogradu koji mu je već uručen, ali i snimanje CD-a, koncert u rodnom Kaknju i 300.000 dinara. Pehar mu je kao pobedniku ovog muzičkog takmičenja, sa 168.718 glasova, uručila lično Ceca Ražnatović.



Zvezde Granda: Pobednik Amar Jašarspahić Gile dobio stan u Beogradu! (Foto)
Iako se slavilo u Giletovom rodnom gradu odmah nakon proglašenja pobede, sinoć se ipak spremio spektakl povodom dočeka.

Stotine Kakanjaca i fanova iz svih gradova Bosne i Hercegovine okupilo se u čast njegove pobede i dobrodošlice, ponosno skandirajući Amarovo ime i slaveći ne samo njegovu pobedu, već i pobedu cele države, prenosi bosanski 072info.



Doček nije prošao bez velikog vatrometa, a u strogom centru grada postavljen je i veliki bilbord sa natpisom "Ti si ponos Kakanja". Nova "Zvezda Granda" - popularni Gile nije krio svoje oduševljenje.



Prvi koncert u karijeri Amar Jašarspahić Gile bi trebalo da održi već 5. jula na stadionu Rudara, a već je snimio svoj prvenac koji če premijerno biti izveden u subotu u okviru specijalne emisije Zvezde Granda na televiziji Pink.

Kako je izgledalo sinoć u Giletovom rodnom gradu, pogledajte u fotogaleriji.



Autor: B.B.
Foto: 072info.com/Benjamin Hazić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>