Region

Svet

Region

Vesna Trivalić: Negujem svoju nesigurnost, to je deo mene

Vesna Trivalić, koja igra Cakanu u novoj sezoni "Otvorenih vrata", kaže da je zadovoljna napravljenim, ali priznaje da se plašila kao će sve izgledati posle 20 godina pauze.

Vesna Trivalić: Negujem svoju nesigurnost, to je deo meneU petak je pala poslednja klapa serije. Nastavak će se snimati od oktobra, dok publiku u spetembru očekuje još 10 novih epizoda.

"I dalje sam u toj fazi kao na početku snimanja. Mislim da je deo moje prirode da negujem svoju nesigurnost. To radim još od školskih dana. Moj divni profesor Vlada Jevtović je procenio da drugačije ne bih mogla da funkcionišem. Od kad sam počela da učim ovaj posao i da se njime bavim, uvek sam radila i hodala sa ogromnim znakom pitanja. Večita briga za publiku, da li je sve uredu, da li se provode, da li je moglo bolje, da li smo uspeli, a ako nismo, da li ćemo", ispričala je Vesna Trivalić.

Glumica će još neko vreme ostati u Srbiji iako zapravo živi u Emiratima, a na pitanje o novim angažmanima kaže da ponude pristižu, ali da će se za sada odmarati.

"Poslednja klapa "Otvorenih vrata" je zapravo početak mog odmora. Uživanje u mojoj rodnoj grudi, u ljudima, viđanju sa prijateljima, u hrani… Do sada ništa nisam stizala. Meni je odušak već to što se probudim ujutru, sednem na terasu i posmatram ljude i drveće. Nema palmi, samo jedna breza i jedna divlja trešnja i moje dete koje se ljulja na ljuljašci od šest ujutru!", kaže Vesna.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Youtube/MonteRoyalPictures

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>