Region

Svet

Ava Karabatić zaboravila Željka Stojanovića: U vezi sam sa fudbalerom! (Video)

Bivša ukućanka Velikog Brata izjavila je u emisiji "Red carpet" televizije "OBN" da je u kontaktu sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine, kao i da je prihvatila ponudu fudbalera da poseti Sarajevo. Ipak, nije želela da kaže o kome je reč…

Ava Karabatić zaboravila Željka Stojanovića: U vezi sam sa fudbalerom! (Video)"Živela sam tri nedelje u Sarajevu, gde sam vodila kviz na jednoj televiziji. Obožavam Sarajevo, u poslednje vreme često posećujem glavni grad BIH, a potom i Mostar… Neću da otkrijem sa kojim fudbalerom sam u kontaktu! Nije važno ko je on, ali je veoma zgodan", rekla je Ava, a na insistiranje novinara rekla je da su inicijali fudbalera M.P.

"Ne znam da li M. ima neki dobar ugovor sa klubom, niti me to zanima! Doduše, pretpostavljam da ima… Neka naša veza, za sada, ostane tajna. Pričaću više o tome ukoliko se veza razvije u nešto više…", rekla je sjajno raspoložena starleta, i istakla da za sada ne razmišlja o udaji.

Kako se može čuti u sarajevskim kuloarima, Ava je od nedavno u tajnoj vezi sa dvadesettrogodišnjim fudbalerom Rome Miralemom Pjanićem (za čiji dolazak su zainteresovani Čelzi, Barselona, Totenhem, Inter dok "Bild" barata cifrom od 14 miliona evra, koliko navodno nudi Borusija Dortmund!). Da li je Pjanić navodno raskinuo sa devojkom, manekenkom Dajanom Kavarom i da li je Ava, napokon, pronašla pravu ljubav, saznaćemo uskoro...Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: I. Marinković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>