Region

Svet

Amar Gile Jašarspahić: Aleksandra i ja smo najbolji prijatelji, ali iz prijateljstva se velika ljubav stvara

Pobednik ove sezone "Zvezda Granda" Amar Gile Jašarspahić, nakon samo dva dana dobio je obećane nagrade.

Amar Gile Jašarspahić: Aleksandra i ja smo najbolji prijatelji, ali iz prijateljstva se velika ljubav stvara



Novčanu nagradu od 300.000 dinara je, kako kaže, podelio sa najboljim drugom, a u potpuno opremljenu garsonjeru na Vidikovcu od trideset kvadrata planira da se useli već večeras.

Amaru je ključeve  od novog doma uručila Vesna Milanović, portparol "Granda", a sam Amar i dalje ne veruje šta mu se desilo preko noći.

"Osećaj je neopisiv… bum! Iskreno vam kažem da ovo nisam očekivao. Još uvek nisam shvatio šta se dešava, odjednom stan i 300.000 dinara i album, još sam pod utiskom", sa oduševljenjem je rekao Gile.



Budući da brojni mediji pišu kako Amar nije imao konkurenciju i da je njegova pobeda bila izvesna, on, s druge strane, tvrdi da nije bilo baš tako i navodi da su mu glavna konkurencija bili Miloš Brkić i Aleksandra Prijović, i ovom prilikom odgovara na spekulacije da su njih dvoje u vezi.

"Iskren da budem, Aleksandra i ja smo najbolji prijatelji, ali se iz prijateljstva se velika ljubav stvara", rekao je Gile, i dodao da će je pozvati na useljenje, ali i da sebe vidi sa njom i za pet godina.

Kako sam kaže, ženidba dolazi u obzir, ali tek u nekoj budućnosti, dok za sada pored sebe želi iskrenu devojku koja neće biti sa njim zbog njegovog uspeha.



Pevač ističe da se oseća kao zvezda, ali i da nije zaboravio svoje prave prijatelje.

"Što se tiče nagrade, pola sam dao najboljem drugu jer on sada nigde ne radi, tu je za mene uvek, i pošto ja nemam položeno, on me svuda vozi", iskren je bio Jašarspahić i dodao da je od nagrade kupio i mobilni telefon jer je izgubio tačno 47 komada do sad.

Od pevača na našoj estradnoj sceni Amar izdvaja Sašu Matića kao uzora, dok bi duet voleo da snimi sa zvezdom “Granda” Milošem Brkićem.

"Od poznatih pevača, želeo bih da sarađujem sa Acom Lukasom zato što je tip, jednostavno, sila", kaže mladi pevač.

Pobedu je doživeo kao veliku stvar u životu, i dok se kod njega u Kaknju uveliko slavi, Gile kaže da već večeras planira da se useli u svoj novi dom i napravi žurku useljenja za svoje prijatelje i kolege sa kojima se takmičio prethodnih devet meseci.

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf
Foto: Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>