Region

Svet

Ženi se Bane Mojićević, uskoro stiže i prinova

Pobednik prve sezone takmičenja "Zvezde Granda" Branislav Bane Mojićević se ženi, a posebno radosna vest je da je njegova izabranica u blagoslovenom stanju.

Ženi se Bane Mojićević, uskoro stiže i prinovaSvadba je zakazana za 20. avgust, a Bane će se u svom rodnom Čačku pred bogom zakleti na večnu ljubav svojoj lepšoj polovini. Svadbena svita nakon crkvenog venčanja zaputiće se ka Zlatiboru, gde će u hotelu "Palisad" sklopiti građanski brak, a nakon toga sledi svadbeno veselje.

Izvor blizak popularnom pevaču tvrdi da se u porodici Mojićević svi raduju što će se pevač oženiti devojkom koja nije iz javnog života.

"Bane jedva čeka da se oženi dugogodišnjom devojkom, koju je brižno čuvao od očiju javnosti. On priprema svadbu za 300 zvanica, a pored rodbine i prijatelja, slavlju će prisustvovati i kolege iz "Granda". S obzirom na to da mu je devojka tek u trećem mesecu trudnoće, rešili su da sačekaju da joj prođu mučnine, kako bi svoju sreću na pravi način podelili sa zvanicama", tvrdi izvor blizak ovom paru.

Autor: I.M.
Izvor: Naše novine
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>