Region

Svet

Poznati letuju na Kopaoniku: Filip Mitrović jaše konje, Milan Kalinić gađa lukom i strelom (Foto)

Tokom proteklog vikenda u klubu Aleksandar, na ski stazi u Košutnjaku, održana je promocija letnje ponude najlepše srpske planine Kopaonika, pod nazivom "Leto puno izazova, gde? Na Kopu!".

Poznati letuju na Kopaoniku: Filip Mitrović jaše konje, Milan Kalinić gađa lukom i strelom (Foto)



Skijališta i žičare svetskog nivoa kao i odličan hotelski smeštaj tokom zimskih meseci privlače na stotine hiljada turista na ovu planinu, ali tu je i letnja, avanturistička ponuda, koja će zadovoljiti sve one koji su željni aktivnog odmora.

Da Kopaonik nije zanimljiv samo zimi dokazale su i brojne poznate ličnosti koje su uzele učešće u promociji letnje ponude poznate planine, odnosno "MK mountain resort-a".

Filip Mitrović koji je nedavno napustio rijaliti šou Farma oprobao se u jahanju konja, a ubrzo mu se pridružila i manekenka Gordana Radić. Milan Kalinić našao se na testu iz gađanja lukom i strelom, i na oduševljenje prisutnih pogodio je direktno u centar mete, pa je proglašen za najboljeg strelca na promociji, a rame uz rame sa njim našao se i Vladimir Stanojević, koji se pored gađanja lukom i strelom oprobao i u vožnji kvadova.

Bitšejkersi, Marina Tadić i mnoge druge poznate ličnosti približile su prisutnima ekstremne sportove. Ipak niko nije bio toliko hrabar da se oproba u vožnji paraglajdera koju u mnoštvu ekstremnih sportova nudi Kopaonik. Svi prisutni na kraju su se složili u jednom, Kop može da bude spas u vrelim letnjim danima, a odmor aktivan i nezaboravan.



Autor: M.P.
Foto: Nikola Bojanić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>