Region

Svet

Region

Glumci iz filma Montevideo, Bog te video igrali fudbal sa policijom (Foto)

Svečanost povodom Dana policije na novosadskom stadionu "Karađorđe" završena je revijalnom fudbalskom utakmicom između ekipe filma "Montevideo, bog te video" i pripadnika policije.

Glumci iz filma Montevideo, Bog te video igrali fudbal sa policijom (Foto)



Kondiciju i fudbalsko umeće odmeravali su s jedne strane glumci Miloš Biković, Nenad Heraković, Andrija Kuzmanović, Predrag Vasić, Rade Ćosić, Uroš Jovčić, Aleksandar Radojičić, Milan Nikitović i Ivan Zekić, kojima su pomogli reprezentativci Srbije Mateja Kežman, Marko Pantelić, Zoran Bata Mirković, Mihajlo Jovanović, Luka Ignjatović, David Miljković, Srđan Janković i Mladen Dabić.


 
Na drugoj strani bili su pripadnici policije, koji su se već dokazali kao odlični fudbaleri, jer su na ovogodišnjem svetskom prvenstvu u fudbalu za pripadnike policije u Majorki osvojili drugo mesto.

Juče ipak nisu imali sreće, a moguće da je uticaja imala i velika vrućina, pa su od filmadžija i fudbalskih reprezentativaca izgubili 1:0 u utakmici koja je odigrana u dva poluvremena od po deset minuta.
 
Ekipa "Montevidea" pobedila je zahvaljujući golu Mateje Kežmana, na pas Predraga Vasića, poznatijeg kao Mali Stanoje.



"Oni jako vole da igraju fudbal i jako ne znaju to da rade, ali važno je da se odlično zabavljaju. Na početku svojih karijera uspeli su da spoje lepo i korisno, da rade za svoj narod i učestvuju u humanitarnim akcijama i da se posvete i najvažnijoj sporednoj stvari na svetu", kaže Aleksandar Radošević, iz produkcijske kuće "Intermedia-network", koja je producirala film i organizovala jučerašnju utakmicu.

On je najavio da će i sledeće godine nastaviti da organizuju humanitarne fudbalske utakmice, nakon premijere drugog dela filma. Viktor Savić i Petar Strugar bili su sprečeni da učestvuju u utakmici, zbog poslovnih obaveza u inostranstvu.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Blic/R. Getel

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>