Region

Svet

Zvezde Granda: Pogledajte kako su se takmičari opuštali pred jučerašnje finale (Foto)

Trema je najveći neprijatelj pevača te su finalisti muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" na razne načine pokušavali da se opuste kako bi rasterećeni nastupili.

Zvezde Granda: Pogledajte kako su se takmičari opuštali pred jučerašnje finale (Foto)



Dok su čekali da počne generalna proba, njih desetoro je izašlo ispred studija, neki su se rashlađivali, neki vodili računa o automobilu direktora Saše Popovića, dok su neki pokušali i da obiju auto.



Naime, Amar Jašarspahić svoj višak energije trošio je tako što se u jednom trenutku popeo na vrh bandere. On se u jednom trenutku izuo, zagrlio banderu i krenuo da se penje do samog vrha, a kada je ugledao našeg fotoreportera, odlučio je da sa visine ispozira.

Svi su mu aplaudirali, a onda su neki od kolega počeli da mu dobaciju da tamo i ostane, što je nasmejalo sve prisutne. Iako su svi mislili da je Amara pentranje umorilo, prevarili su se, jer je odmah nakon spuštanja naskočio na auto Saše Popovića, koji je bio tu parkiran.

Stefan Lukić i Nemanja Anđelović su nešto mirnijom varijantom lečili tremu, pa su odlučili da budu od neke koristi. Našli su metle i počistili parking na kome je bio parkiran Sašin džip. Dok su čistili, oni su i pevušili, a mi pretpostavljamo da je direktor bio prezadovoljan njihovim učinkom.



Slobodan Đurković odlučio je da se posveti svojim koleginicama, i to u potpunosti - bilo je dovoljno da se Katarina Grujić požali da joj je vruće i Sloba je već bio pored nje i zadigao joj haljinu kako bi je rashladio. Kaća se nije naljutila zbog ovoga na njega, ali mu je kroz osmeh rekla da se udalji od nje. Kako bi zaštitila drugaricu, Slađana Mandić se dohvatila creva, pa je vodom isprskala Đurkovića, ali je ubrzo počela da beži kada je shvatila da je kolega uzeo cev i krenuo ka njoj.



Iako je bila visoka temperatura i u studiju gde su imali probu i napolju, takmičarima to nije smetalo da se dobro zabave. Mima Novaković je želela je da učini Aleksandri Prijović, koju su bolele noge, pa je na leđima odnela do studija. Kada su se oslobodili treme, proba je počela. Svi su otpevali po četiri pesme, a Saša Popović bio je prezadovoljan i ponosan sedmom generacijom, što zbog kvaliteta, što zbog kolegijalnosti koju grade.



Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Z. Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>