Region

Svet

Majka Andrije Markovića: Stanija, mozak ne može da se operiše kao grudi i guza!

Nakon što je ovonedeljni gazda Andrija Aki Marković za sluge postavio Filipa Panajotovića i Staniju Dobrojević, njih dvoje su počeli svakodnevno da ga vređaju, a u četvrtak uveče starleta mu je nekoliko puta rekla kako je "blentav, klempav i mali smrad".

Majka Andrije Markovića: Stanija, mozak ne može da se operiše kao grudi i guza!



Akijeva mama Vesna, koja svakodnevno prati sina u rijalitiju stala je u odbranu miljenika i jasno poručila Staniji da mozak ne može da se operiše.

"To je čist prostakluk. Sada se vidi ko ima kućno vaspitanje, a ko nema. Ja ne želim da komentarišem njih dvoje jer oni to ne zaslužuju. Nijednu reč, pa čak ni pogrdnu nisu zaslužli. Svaka čast Akiju, koji nije naseo na provokacije i ostao je veoma smiren. Ona je Akija postavila za slugu kako bi ga izbacila, a ovaj joj je vikao "bravo". Kakvo je to ponašanje, oni su bezvredni, ne treba ni ime da im spomenem. Ona mu je rekla da je klempav. Pa uši mogu da se operišu, grudi mogu da se operišu, guza može da se operiše, ali mozak ne može, a njoj bi to trebalo. Ovo ponašanje je grozota za njihove jadne roditelje. Svi su ogorčeni na njihovo ponašanje, ljudi mi prilaze na ulici da kažu koliko se groze. Ja samo moram da kažem da sam ponosna na Akija, koji u nedelju puni 20 godina, što je zreo, staložen i smeran", izjavila je  Akijeva mama.

Inače, zadruga je u četvtak uveče okupila farmere, kako bi sumirali utiske od ove nedelje i ispričali šta misle o gazdi.

"Danas ništa niste radili. Tarot i sluge ništa. Sunčate se ceo dan, jako ružna slika. Ja neću da te zovem, jer treba sami da ste aktivni", ispričao je svoje ustiske Andrija Marković, što je izazvalo revolt kod ovonedeljnih sluga Filipa i Stanije.

"Meni se ne radi kad vidim tebe kao gazdu koji je spavao do dva po podne. Te fore ne pale kod mene", govorio je Panajotović, dok je Stanija bila oštrija.

"Moj stav je isti. Znam šta svi mislite o njemu, sad je gazda, pa ste promenili mišljenje. Moje mišljenje je da nikada nije postojao blentaviji, klempaviji i dečko je za mene mali smrad", vikala je Dobrojevićeva, dok se Marković nije obazirao na njihove prozivke.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>