Svet

Region

Dženifer Lopez dobila svoju zvezdu na Stazi slavnih (Foto)

Latino diva Dženifer Lopez, praćena uzvicima podrške grupe fanova, dobila je zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih za svoja dostignuća na polju muzike.

Dženifer Lopez dobila svoju zvezdu na Stazi slavnih (Foto)Džej Lo, Njujorčanka portorikanskog porekla, održala je emotivni govor pred okupljenima koji su se pojavili da bi videli kako dobija svoju zvezdu, 2.500 po redu na Holivudskom bulevaru.

"Sve ovo deluje, ne znam, nadrealno, ali tako stvarno. Ovo je fantastično", rekla je Lopezova suzdržavajući suze.Dženifer Lopez (43) je glumačku karijeru počela 1986. ulogom u filmu "Moja devojčica", a priznanje je stekla ulogom Selene u istoimenom filmu iz 1997. Od tada je započela njena karijera pevačice, glumice, dizajnerke i sudije u muzičkom šou programu "Američki idol".

Prodala je više od 70 miliona albuma širom sveta, a muzička karijera je počela 1999. sa debi albumom "On the Six". Ove jeseni objaviće svoj osmi studijski album.Među onima koji su prisustvovali jučerašnjoj ceremoniji bili su njen 26-godišnji dečko, plesač Kasper Smart, reper Pitbul koji je više puta sarađivao sa njom, glumica Džejn Fonda i producent "Idola" Najdžel Litgo.

Ostatak slika pogledajte u našoj bogatoj galeriji.Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Zimbio.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>