Svet

Region

Holivud šokiran smrću čuvenog Tonija Soprana: Izgubili smo genija, bio je nežni div i veliki čovek

Holivudske zvezde i muzičari sa šokom i nevericom su reagovali na vest o smrti glumca Džejmsa Gandolfinija, a Tviter i druge društvene mreže prepune su njihovih izraza saučešća i poruka podrške porodici.

Holivud šokiran smrću čuvenog Tonija Soprana: Izgubili smo genija, bio je nežni div i veliki čovek



"Srce mi je slomljeno. On je bio nežni div i veliki čovek", navela je Rouz Mekgovan i na Tviteru postavila fotografiju njih dvoje ispred američke zastave.

Preminuo Džejms Gandolfini, zvezda Sopranovih
Oskarovka Suzan Sarandon koja je sa Gandolfinijem igrala u filmu "Romansa i cigarete" rekla je da je Gandolfini bio jedan od najfinijih, najduhovitijih, najdarežljivijih glumaca sa kjima je radila.

"Džejms Gandolfini je bio nežan, duhovit, divan tip. Ovo je tako tužan dan", navela je glumica Olivija Vajld dok je Bet Midler koja je sa njim igrala u filmu "Uhvati Šortija" tvitovala: "Veliki Džejms Gandolfini je preminuo danas. Samo 51 godinu. Ne mogu da verujem".

Džef Denijels koji je sa zvezdom "Porodice Soprano" igrao na Brodveju nazvao je Gandolfinija "velikim prijateljem", dok je Kristina Eplgejt navela da je duboko ožalošćena prevremenim odlaskom divnog Džejmsa Gandolfinija.

Čak je i Lindzi Lohan, koja je ponovo na rehabilitaciji, preko osoblja luksuznog Klifsajd centra poručila da je Gandolfini bio dragi prijatelj i divan čovek.

"Bio je genije. Svako ko ga je video to zna. On je bio jedan od najvećih glumaca našeg vremena. Bio je moj partner, bio je moj brat na način koji ne mogu da objasnim", rekao je tvorac "Porodice Soprano" Dejvid Čejs dok je Lorejn Brako, koja je u seriji igrala psihijatra, navela: "Izgubili smo diva. Srce mi je slomljeno".

Gitarista Aerosmith-a Džo Peri naveo je da je Gandolfini bio fin čovek, duhovit i sladak.

"Počivaj u miru Džejms Gandolfini. Tako divan glumac. Više od Tonija Soprana, a i to je mnogo", naveo je muzičar Rob Tomas.

Gandolfini je preminuo od infarkta u 51. godini dok je boravio u Italiji, gde je trebalo da učestvuje na Taormina filmskom festivalu.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: radiotimes.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>