Region

Svet

Željko Vasić promovisao maxi singl Letnji intermezzo (Foto)

Željko Vasić održao je večeras promociju maxi singla "Letnji intermezzo" ispred šoping centra "Ušće".

Željko Vasić promovisao maxi singl Letnji intermezzo (Foto)



Promocija je održana u sklopu "Naxi plaže", a ispred "Ušće" šoping centra okupio se veliki broj fanova koji su čekali da im Željko Vasić podeli "Letnji intermezzo" sa svojim potpisom.

Maxi singl "Letnji intermezzo" u izdanju produkcijske kuće "City Records", pored novih pesama, kao što je "Pogledaj" koja je ujedno bila i najava celog projekta, zatim "Hoću da ti kažem" i "Australija i Amerika", sadrži i prošlogodišnje hitove: "Željo moja jedina", "Voli me i ne voli me", "Zanjiši kukovima" i "Izvini".



Obožavaoci koji su se nestrpljenjem čekali da Željko počne potpisivanje albuma, igrali su i odlično se zabavljali. Kada je potpisivanje počelo, Željko je pijuckao sokić, sedeo u društvu svog menadžera Saše Matejića i pun strpljenja potpisivao svaki CD, a posetioci su tokom potpisivanja uživali kako u novim, tako i u prošlogodišnjim njegovim hitovima.

Na kraju same promocije Željko se fotografisao sa svim fanovima koji su to želeli, a cela promocija protekla je u prijatnoj i opuštenoj atmosferi.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>