Region

Svet

Boban Rajović sutra obeležava 13 godina rada: Fanovima na poklon 100.000 besplatnih primeraka novog CD-a! (Video)

Boban Rajović ove godine obeležava punih 13 godina estradnog rada. Ovaj jubilej odlučio je obeležiti na pomalo neobičan način - darujući svoje fanove sa čak 100.000 primeraka novog nosača zvuka!

Boban Rajović sutra obeležava 13 godina rada: Fanovima na poklon 100.000 besplatnih primeraka novog CD-a! (Video)



Pevač se od početka trudio da bude drugačiji od ostalih. Karijeru je gradio polako i studiozno, nista ne prepuštajući slučaju. Tako je novi album odlučio darovati fanovima 21.06.2013. na Svetski dan muzike i prvi dan svima nama najdražeg godišnjeg doba - leta!

Bobanovi fanovi moći će da uživaju u devet novih pesama uz još pet bonus numera. Međutim, to nije sve. Za one koji ne budu u prilici da sutra dođu do svog primerka novoga CD-a, Boban je odštampao dodatnih par hiljada primeraka koje će deliti na svojim nastupima. "Vojnik zabluda" biće objavljen u izdanju "Siti rekordsa" i za njega će biti rađeno i luksuzno izdanje.

"Na ovaj način zahvaliću svojoj publici, koja je ovih 13 godina uz mene. Veoma sam srećan i uzbuđen. Na ovom projektu radio sam pune dve godine. Mnogo očekujem od ovog albuma i nadam se velikom koncertu koji će biti kruna moje dosadašnje karijere", rekao je Boban Rajović za Kurir.

Da napomenemo i to da su na albumu radili hitmejkeri poput Marine Tucaković, Damira Handanovića i Blizanaca.



Autor: B.B.
Foto: bobanrajovic.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>