Region

Svet

Farma 2013: Filip Panajotović priznao - Ja sam psihopata!

Filip i Stanija imaju jutarnji ritual koji nijedan par, pred kamerama ili ne, ne bi nikada poželeo.

Farma 2013: Filip Panajotović priznao - Ja sam psihopata!



Starleta je odavno objasnila da joj je jako bitno da jutarnju kafu popije na miru, a Filip zahteva od nje da je ne pije sa drugim ukućanima već da sačeka njega. Kako je starleta nervozna pre prve kafe, skoro svako jutro preplače zbog Filipa pa je tako bilo i ovog puta.

Maneken ju je zamolio da ga sačeka sa kafom dok se ne obrije, ali se predugo sređivao ispred ogledala dok je Stanija čekala na suncu u dvorištu. Naravno, oko toga je vrlo brzo izbila svađa.

"Ne smem ni sa kim da sedim, ni sa kim da pijem kafu, ako to uradim ti mi se ne javljaš po ceo dan", kukala je Stanija, a Filip joj je rekao: "Dobro ja sam psihopata. Ne želim da sediš sa njima jer te posle ogovaraju".

Stanija mu je onda prebacila što se on licka ispred ogledala i priča sa Danijelom dok ona čeka na terasi: "Ti si sebičan, i misliš samo na sebe!", rekla mu je starleta, a on je ponovio kako je samo štiti od svega jer mu je devojka.

"Pa ti me jedini urnišeš ovde, samo zbog tebe plačem. Ne treba meni heroj, nisam ja mala Filipe", rekla mu je Stanija kroz suze.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>