Region

Svet

Saša Kovačević u pratnji devojke nastupio na Riveru: Sjajno veče uz mnoštvo poznatih ličnosti (Foto)

Saša Kovačević je pre nekoliko dana obradovao svoju publiku novim singlom "Slučajno" za koju je objavio i spot, a već sinoć nastupio je na beogradskom splavu "River".

Saša Kovačević u pratnji devojke nastupio na Riveru: Sjajno veče uz mnoštvo poznatih ličnosti (Foto)Kao pravi profesionalac, Saša je sa svojim bendom na "River" stigao nekih pola sata pre ponoći. Pridružio im se i Milan Gromilić sa suprugom. Nakon sat vremena stigli su i njegov brat Rade sa Milicom Todorović u društvu prijatelja, kao i Stevan Anđelković sa devojkom. Ni Sašina devojka Jovana Jocić nije propustila nastup svog dragog.Glumica Marija Karan došla je u pratnji prijatelja i prijateljice, dok je bivša učesnica ovogodišnje sezone rijalitija VIP Veliki Brat, fotomodel Nevena Milićević kao i uvek stigla u većem društvu, pretežno muškom.

Fudbaler Vladimir Stojković došao je uz najveću gužvu, pa tako uvek prođe neprimetno, sa prijateljima bez prisustva lepše polovine. Sjajna noć trajala je do svitanja, a detaljnije pogledajte u našoj fotogaleriji.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>