Region

Svet

Jelena Karleuša: Moja borbena ekipa uzvraća udarac! (Foto)

Koncert Jelene Karleuše na Ušću, održan u subotu 15. juna, i dalje izaziva veliku medijsku pažnju, kako na društvenim mrežama, tako i u gotovo svim medijima.

Jelena Karleuša: Moja borbena ekipa uzvraća udarac! (Foto)



Iako je od koncerta prošlo skoro sedam dana prašina se ne sleže, a strasti ne jenjavaju. Nakon što je Jelena dokazala da je na Ušću bilo 40.000 ljudi, i dalje je aktivna na društvenoj mreži u komunikaciji sa onima koji je i vole i ne vole.

Na Tviteru je svojim fanovima uputila sledeće: "Mojoj vernoj armiji dubok naklon! Sramota me je što vas zbog mene mediji omalovažavaju", međutim, armija obožavalaca JK ne preza ni od čega pa su i u "najgorim" trenucima uz nju.

Odmara se, kako kaže, u miru svog doma jer misli da je zaslužila. A u međuvremenu posvećuje vreme svojim ćerkicama i porodičnim obavezama. Simpatičnu fotografiju sa malom Nikom i Atinom objavila je uz rečenicu: "Moja borbena ekipa uzvraća udarac!".

I dok je u konstantnoj borbi sa pojedinim domaćim medijima protiv kojih je, kako navodi, već podnela tužbu, Jelena je objavila i da uskoro kreće na turneju po ex YU republikama "kako bi svi videli najbolji debakl svih vremena".

O kojim se konkretno republikama radi i u kojim će gradovima JK nastupiti, za sada ne znamo, ali sigurno će nas na vreme informisati.


Autor: B.B.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>