Region

Svet

Ava Karabatić: Tata me oblači od malih nogu! (Foto)

Bivša učesnica "Velikog brata" kaže kako nije imala vremena da kupi garderobu za modnu reviju, pa je odluku o tome šta će da obuče prepustila tati.

Ava Karabatić: Tata me oblači od malih nogu! (Foto)



"Otac Ivica jedini zna šta mi najbolje stoji. Ušao je u butik i kupio mi triko. Nisam imala vremena za šoping jer sam učila za ispit iz jezičkih vežbi iz latinskog jezika" izavila je Ava.

Ava Karabatić opet privukla pažnju: Zaboravila pantalone?! (Foto)
Ona je dva dana bila VIP gošća na modnom događanju Split City Fashion u rodnom gradu. Prvo veče jr nosila belu haljinu, a za drugu je dugu kosu podignula u visoku punđu, a crnim trikoom s prorezima na stomaku istakla je vitku liniju i duge noge. Cilj joj je bio da iznenadi goste, a u neobičnoj kombinaciji osećala se odlično.

"Tata me je naučio šta znači imati stila. Oblači me od malih nogu. Ima odličan ukus i njegov odabir nikad me nije razočarao. On uživa da kupuje krpice, dok sam ja više tip koji troši na knjige, izložbe i sve što ima veze s kulturom", otkrila je Ava.



Zbog ispita je, kaže, odložila kupovinu stana u Beogradu, gdese želi što pre da se preseli. Kad reši sve obveze na fakultetu, ponovno će se posvetiti tome. Još se, dodaje, nije zaljubila, ali ima novu simpatiju.

"Dečko je ovaj put iz Hrvatske. Naša ljubav je još platonska", zaključila je Ava.

Autor: I.M.
Izvor: 24sata.hr
Foto: PR fotografije/Željana Vesanović
Foto naslovna: media1.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>