Ostalo

Sme�no

Vreme za odmor: Egzotični hotel na Havajima (Foto)

Najizolovaniji arhipelag na svetu krije pravi raj prirode, koji u kombinaciji sa vešto uklopljenim luksuznim hotelima čini savršeno mesto za odmor.

Vreme za odmor: Egzotični hotel na Havajima (Foto)



Odmaralište na Havajima sadrži luksuzni Mauna Lani Bay Hotel & Bungalove, Mauna Lani opuštajući spa i Fransis H Brown Golf terene. Sobe i apartmani za goste kojih ima 343, osveženi su i renovirani 2010.godine. Sada imaju luksuzne stolove i stolice, prefinjeni kauč, WiFi konekciju, LCD TV, sef za dragocenosti, duple i king size udobne krevete…

Bungalovi su zaklonjeni, ali ipak prigodno smešteni na nekoliko minuta hodom od hotela. Privatnost se održava ograđenim prilazom za kola i privatnim pristupom mirnim plažama. Svaki bungalov ima oko 400 kvadratnog metara prostora, što uključuje dve spavaće sobe, tri kupatila, privatni bazen i spa.

Zaljubljenici u golf biće oduševljeni činjenicom da ovaj luksuzni kompleks hotel i bungalova ima dva golf terena, Mauna Lani North i South. Napravljeni  od polja lave, ovi tereni nalaze se pri vrhu liste najlepših golf terena sveta. Južni teren bio je domaćin Sr.Skins Game od 1989. do 2000.godine. Mauna Lani tereni su inače na listi Top 10 Eco Friendly terena.



Prostor koji zauzimaju bašta i spa centar podseća na havajska sela sa samnatim suncobranima i paravanima, koji zaklanjaju prostor u kome se rade spa tretmani za relaksaciju i uživanje. Postoje dva koja su dovoljno velika za tretmane parova, jedan sa Vichy tušem, dve prirodne lava saune, paviljon za meditaciju kao i mirisna bašta. Unutrašnji prostori sadrže prostorije za tretmane i ulepšavanje, tuševe, saune i butik.

Mauna Lani nudi širok opseg i izobilje kada se govori o opcijama za jelo i aktivnostima za celu porodicu. Prostori za jelo su Bay Terrace, Ocean Grill koji se nalazi pored bazena kao i Canoe House sa svojom savremenom kuhinjom, koji se nalazi na samoj plaži i ima predivan pogled prema okeanu. Aktivnosti koje su u ponudi su: plovidbe katamaranom, ronjenje, biciklizam, fitnes, kulturne tribine i mnogo drugih. Sve što bi čovek mogao poželeti.



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Luxlife

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>