Region

Svet

Slejer stiže u utorak u Beograd: Slane zanimacije za žestoke momke (Video)

Legende metal zvuka, "Slejer" (Slayer) u Beograd dolazi komfornim autobusima na dan koncerta, 25. juna. U Kombank Areni čekaće ih zamračene svlačionice.

Slejer stiže u utorak u Beograd: Slane zanimacije za žestoke momke (Video)



Pored jednostavnog menija na kome se nalazi izbor od piletine, ćuretine i bifteka, žestoki momci iz benda više pažnje posvećuju grickalicama. Običnim čipsem se zanimaju ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom dok ostalim danima grickaju tortilja, odnosno kukuruzni čips. Slična "pravila" imaju i sa M&M bombonama i čokoladicama, tako da obične M&M preferiraju kada i obični čips, a ostalim danima jedu one punjene kikiriki buterom. Pored ovoga, nevezano za dane u nedelji, Slejer će imati i razne vrste krekera, pereca, koštunjavih plodova, svežeg voća kao i sokova, energetskih pića. Posle koncerta, nazdraviće žestokim pićima među kojima su votka i tekila, ali i raznim vrstama piva i vina. Tom Araya imaće posebnu garderobu u kojoj će ga čekati isključivo kafa i razne vrste čajeva.



"Slejer" u Beograd dolazi po prvi put u postavci koju čine Tom Araya, Kerry King, Paul Bostaph i Gary Holt. Paul Bostaph se bendu vraća posle duže pauze. Gary Holt i dalje će biti gitarist umesto nedavno preminulog Jeffa Hannemana. Ovogodišnja turneja broji 35 datuma među kojima se nalazi veliki broj glavnih letnjih festival u Evropi, Istočnoj Evropi i Južnoj Americi u periodu od juna do oktobra.

"Veoma sam uzbuđen što ću se pridružiti Slayeru", dodaje Bostaph. "Proveli smo deset godina zajedno, odlično se zabavljali, napravili dosta sjajne muzike, tako da je ovo za mene povratak kući."

Araya i King svim fanovima poslali su obaveštenje da i pored svih nedaća, turneju ne odlažu. "Znamo da naši fanovi svuda pate zbog gubitka Jeffa kao i mi. Želimo da vas obavestimo da dolazimo ovog leta u Evropu tokom juna, jula i avgusta i da ćemo svi zajedno praviti buku za našeg brata i dragog prijatelja Jeffa…Vidimo se!".



Ulaznice po ceni od 2200 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra.



Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>