Region

Svet

Saška Karan reklamira nameštaj (Foto)

Pevačica Saška Karan na Farmu je ušla kako bi se vratila "iz mrtvih" bar kada je medijsko nebo u pitanju i reklo bi se da joj je plan uspeo, međutim, ona je ipak uspela da napravi angažman - da reklamira fotelje.

Saška Karan reklamira nameštaj (Foto)



Naime, Saškin suprug Aleksandar Gazivoda, otkrio je za “Alo!” da je njegova draga već dobila posao i da je jedna firma nameštaja rešena da debelo plati da saška sedne na njihove garniture.

"Kontaktirali su me ljudi iz južnoafričke firme koja proizvodi nameštaj i pitali da li smo zaisteresovani da Saška bude njihovo zaštitno lice. Uz pomoć farme oni su videli da je ona pogodna za takvo reklamiranje njihovog proizvoda", rekao nam je Aleksandar ali nam nije objasnio kako su došli do njega i na koji način su baš njegovu ženu primetili na imanju u Lisoviću.



"Pregovaramo oko cene ali mislim da je sve to već rešeno. Oni su pitali da sa mojom ženom pozira i naša ćerka ali ne znam da li će moći jer mora da se priprema za fakultet, a sprema i naučni rad. Kampanja će se snimati i slikati u oktobru a ja sam to ugovorio jer znam da će Saška pristati. Da nije ovog rijalitija ovo se ne bi ni ostvarilo. Baš sam srećan", ispričao je Gazivoda, a onda uputio da na njenoj "fejsbuk" strani pogledamo sliku njegove žene i ćerke u jednom trosedu, jer je ta fotografija možda bila presudna u odluci za angažman.

Nožice će sigurno otkriti kada se bude uvalila u fotelju, a da li će afrikanci biti oduševljeni modelom ne znamo. Ako to ikada vide.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>