x
Region
Saška Karan reklamira nameštaj (Foto)
19. jun 2013. 12:27
Pevačica Saška Karan na Farmu je ušla kako bi se vratila "iz mrtvih" bar kada je medijsko nebo u pitanju i reklo bi se da joj je plan uspeo, međutim, ona je ipak uspela da napravi angažman - da reklamira fotelje.


Naime, Saškin suprug Aleksandar Gazivoda, otkrio je za “Alo!” da je njegova draga već dobila posao i da je jedna firma nameštaja rešena da debelo plati da saška sedne na njihove garniture.

"Kontaktirali su me ljudi iz južnoafričke firme koja proizvodi nameštaj i pitali da li smo zaisteresovani da Saška bude njihovo zaštitno lice. Uz pomoć farme oni su videli da je ona pogodna za takvo reklamiranje njihovog proizvoda", rekao nam je Aleksandar ali nam nije objasnio kako su došli do njega i na koji način su baš njegovu ženu primetili na imanju u Lisoviću."Pregovaramo oko cene ali mislim da je sve to već rešeno. Oni su pitali da sa mojom ženom pozira i naša ćerka ali ne znam da li će moći jer mora da se priprema za fakultet, a sprema i naučni rad. Kampanja će se snimati i slikati u oktobru a ja sam to ugovorio jer znam da će Saška pristati. Da nije ovog rijalitija ovo se ne bi ni ostvarilo. Baš sam srećan", ispričao je Gazivoda, a onda uputio da na njenoj "fejsbuk" strani pogledamo sliku njegove žene i ćerke u jednom trosedu, jer je ta fotografija možda bila presudna u odluci za angažman.

Nožice će sigurno otkriti kada se bude uvalila u fotelju, a da li će afrikanci biti oduševljeni modelom ne znamo. Ako to ikada vide.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

   
| More    
Saška Karan bila je žrtva nespretnosti Bebi Dol koja je želela da joj iseče haljinu, ali joj je greškom skalpelom posekla prst.
30. jul 2013. 14:13
Nakon što je juče Beograđanka V. V. ponudila Staniji Dobrojević besplatan boravak u svom stanu, bivša farmerka Saška Karan smatra da to nije neophodno, jer, kako navodi, starleta može sama sebi da kupi stan.
26. jul 2013. 11:16
Saška Karan je, iznervirana što je Sha naziva lažovom, umesto da mu odgovori rečima, pokazala reperu srednji prst i rekla mu da je ološ.
17. jul 2013. 15:53
Saška Karan je izjavila u emisiji "Narod pita" da su svi učesnici rijalitija "Farma 2013" kao glavni motiv za ulazak imali novac iako su pričali drugačije.
17. jul 2013. 13:20
Pevačica i bivša farmerka Saška Karan kaže da se uželela stare slave, ali i saradnje sa direktorom "Grand" produkcije Sašom Popovićem.
14. jul 2013. 12:09
Iako je Farma zvanično završena, ne stišavaju se strasti među bivšim stanovnicima imanja u Lisoviću, pa nastavljaju da pljušte prozivke, optužbe i uvrede.
12. jul 2013. 22:08
Saška Karan ogorčena je na produkciju rijalitija Farma jer joj nisu uručeni pokloni sponzora, kao ostalim farmerima. Iako je pevačici obećano da će dobiti putovanje u Veneciju i vaučer u iznosu od 10.000 dinara, na finalnoj večeri to se nije dogodilo, a Karanovoj nije jasno iz kog razloga.
12. jul 2013. 09:58
U emisiji "Farma, narod pita", čiju su gosti bili bivši fameri Saška Karan, Vesna Rivas, Ljuba Pantović i Radojka Bogdanović gledaoci su postavljali pitanja.
11. jul 2013. 10:22
Nakon nedavne "analize" učesnika Farme od strane Vendi, Saška Karan je oštro reagovala na prozivke koje joj je Vukelićeva uputila.
8. jul 2013. 20:24
Iako joj je tokom rijalitija oprostila to što je posekla skalpelom, Saška Karan je na svom "Fejsbuk" profilu najavila tužbu protiv Bebi Dol.
5. jul 2013. 15:17

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus