Region

Svet

Jelena Erić slavi devojačko veče na koncertu Cece Ražnatović

Reprezentativka Srbije u rukometu, Jelena Erić, udaje se 13. jula, a na Vidovdan će sa petnaest prijateljica proslaviti odlazak pred matičara i to na koncertu Svetlane Cece Ražnatović na Ušću.

Jelena Erić slavi devojačko veče na koncertu Cece Ražnatović



Buduća supruga fudbalera Milana Rakonjca veliki je Cecin fan, baš kao i njene prijateljice s kojima će na spektakl 28. juna doputovati iz Novog Sada.

"Drugarice vole Cecu, a ja sam prošlog puta bila u Danskoj i nisam mogla da idem na prvi njen nastup na Ušću. Dolazim na koncert u društvu 15 prijateljica. Momke nećemo voditi. Oni, kao i striper, nam ne trebaju jer idemo da uživamo", kaže Erićeva i dodaje da već pevuše numere s Cecinog novog albuma "Poziv": "Ipak, pesma za moju dušu je "Pile". Ne mogu s novog albuma da izdvojim nijednu posebno, jer ih sve podjednako volim".

Kad je Ceca preko svojih prijatelja čula da Jelena Erić želi da proslavi devojačko veče na njenom nastupu, odlučila je da njoj i devojkama pošalje specijalne pozivnice za svoj koncert.

"Divan gest s njene strane. Ne poznajem Cecu i baš bih volela da je upoznam", ističe rukometna reprezentativka. Sudbonosno DA budućem suprugu Milanu Rakonjcu, s kojim živi u Rusiji, Jelena će izgovoriti 13. jula u Novom Sadu. Erićeva ima 33 godine, 100 mečeva je odigrala za Srbiju, a sa Milanom je u vezi četiri godine.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: balkan-handball.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>