Lepota

Ljubav

Na izboru za mis Amerike potrošeno 20 flašica lepka za guzu (Foto)

Nekada su izbori za mis bili takmičenje u lepoti, a danas o pobednici odlučuje količina lepka, veštačke kose i sprejeva za farbanje kože! Na izboru za mis Amerike prošlog vikenda za 50 takmičarki potrošene su neverovatne količine umetaka i sredstava za ulepšavanje.

Na izboru za mis Amerike potrošeno 20 flašica lepka za guzu (Foto)



Erin Bredi izabrana je za mis Amerike na izboru održanom u hotelu "Planet Hollywood" u Las Vegasu, a za nju i ostale lepotice brinuo se poveliki tim šminkera i frizera.

Da bi frizure američkih lepotica delovale bujno upotrebljeno je čak 13 kilometara veštačke kose! Čitavih 1.000 pari veštačkih trepavica bilo je nephodno da pogledi takmičarki budu zanosni.



Za sočan izgled usana potrošeno je 120 sjajeva, a za kožu koja izgleda kao da su tek stigle sa Havaja - 150 sprejeva za bojenje kože u tamniju nijansu.

Nije toliko čudno što su tokom oblačenja i presvlačenja misice promenile 200 večernjih haljina i 240 kupaćih kostima, ali nakon informacije da je potrošeno 20 flašica lepka za zadnjicu, ne možete a da se ne zapitate: šta će im lepak?!


Foto: latino.foxnews.com

Organizatori su otkrili da se lepkom kupaći kostim fiksira za zadnjicu da se ne bi pomerao dok manekenke koračaju i otkrivao više nego što treba tokom televizijskog prenosa uživo.


Foto: aceshowbiz.com

Pobednica je od Donalda Trampa, vlasnika licence dobila jednogodišnje korišćenje stana u Njujorku. Nadamo se da je dovoljno veliki da u njega odloži sve umetke kad ih nakon takmičenja odlepi sa sebe.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto Naslovna: glamour.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>