Region

Svet

Marija Šerifović i Željko Joksimović podržali Jelenu Karleušu (Foto)

Posle najavljenog spektakla za koncert Jelene Karleuše, usledilo je veliko razočarenje koje je svakako najviše pogodilo pevačicu.

Marija Šerifović i Željko Joksimović podržali Jelenu Karleušu (Foto)



Poznata kao "mala od skandala" mnogima je "trn u oku" i mnogi su jedva dočekali da je zadese poteškoće kakve je sinoć imala na koncertu, a posebno likovanje usledilo je nakon najavljenog besplatnog koncerta, koji je ipak otkazan.

Jelena Karleuša objasnila je još na početku da finansijski nikako ne može da nadoknadi ono što je uložila u ovaj koncert, pa sve i da proda 200.000 karata, ali je njen cilj da publici priredi nešto neverovatno ipak ostao neispunjen do kraja. Iako jeste napravila nešto jedinstveno, usled tehničkih poteškoća nije uspela da predstavi sve što je želela.

Kolege pevači stali su na stranu pevačice koja je na meti negativnih komentara bila i pre koncerta, pa je tako Željko Joksimović objasnio da je nebitno da li je neko voli ili ne, njen trud svakako treba poštovati.


Željku se ubrzo pridružila i Marija Šerifović koja je pevačici uputila reči podrške: "Glavu gore! Visoko!".


Jelena je najavila da će se javno obratiti u utorak, a tada ćemo svi moći da čujemo i šta ona misli o svemu što se dogodilo, u međuvremenu sigurno joj prija podrška dva pevača koji su postigli veliki uspeh na "Eurosongu" proteklih godina i važe za velika imena domaće muzičke scene.

Autor: M.P.
Foto: Twitter
Foto naslovna: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>