Region

Svet

Mina Kostić: Ne petljam se sa tuđim muževima!

Mina Kostić bi više volela da se priča o njenim pesmama, nego o njenom privatnom i ljubavnom životu. Ali, svesna je da su pesme publici danas manje zanimljive od intrigantnih priča vezanih za pevačice.

Mina Kostić: Ne petljam se sa tuđim muževima!Nedavno je u etar pustila pesmu "Heroj" snimljenu pre više od godinu dana, a u isto vreme krenula je priča da se Mina ponovo zabavlja sa momkom koji je mlađi od nje skoro dve decenije. I dok mnogi na estradi kažu da je već postao kliše da uz novu pesmu pevačice plasiraju i sočne priče iz ljubavnog života, Mina tvrdi da o tome nema ni govora.

"Odavno sam odlučila da neću ništa da demantujem i komentarišem. Neka priča i neka misli ko šta hoće. Nije moje da bilo koga ubeđujem u bilo šta", kaže Mina.

A veza sa Zoranom Pejićem Pejom?

"O tome tek nemam šta da pričam, jer nikakve veze nije ni bilo. Nas dvoje smo samo prijatelji. U šali smo jednom rekli da smo u vezi, ne precizirajući u kakvoj, i krenule su priče koje mi nismo komentarisali. Svaka čast mom drugu Peji, ali nije došlo dotle da su mi ostali samo bivši muževi mojih koleginica. Volim i poštujem Zlatu Petrović, ali nikad sebi ne bih dopustila da se petljam sa tuđim muževima, pa makar oni bili i bivši. Zato mi je savest mirna i spavam kao jagnje već u deset sati uveče."

Često vas povezuju sa mlađim muškarcima, da li vam to smeta?

"Moram da se zahvalim svima onima koji mi pripisuju mlađe muškarce. Doduše, to je potpuno logično, jer izgledam mlađe nego što jesam. Stalno se ljudi čude kad čuju da imam 38 godina. Pre neki dan, jedan taksista me je pitao za godište i čovek mi nije verovao kada sam mu rekla koliko imam godina. Nemam problem s tim, ponosna sam što izgledam ovako kako izgledam. Zašto bih krila svoje godine? Ako ćemo iskreno, ovakvoj mi i priliče mlađi muškarci."

Kako je moguće da ste onda sami?


"Od kada sam se rastala od Igora, sa kojim imam ćerku, sama sam. Bolje i sama nego sa nekim ko me ne zaslužuje. Imam moju Anastasiju, ona mi je sve na svetu. A momak sa kojim su me uslikali i napisali da sam u vezi je sin mog kolege. Momak ima 19 godina i priča da se zabavljamo je potpuno smešna i van pameti. Ja svoj život ne krijem, ali nikakva nagađanja ne bih da komentarišem. Šta koga briga sa kime spavam i pored koga se budim."

Kome dajete prednost - mlađim ili starijim muškarcima?


"Mlađim, naravno. Draži su mi mlađi muškarci, pa šta? U životu sam imala dve velike ljubavi. Prvi muškarac za kojeg sam se udala, moj bivši muž, stariji je od mene i iz toga sam izvukla mnogo pouka. Igor, Anastasijin otac, od mene je pak mlađi nekoliko godina. Mlađi muškarci su nepotrošeni, željni dokazivanja, rada, izazova. Stariji su istrošeni, premoreni, nije im više do dokazivanja i izazova. Prema tome, jasno je zašto ženama više prijaju mlađi muškarci."

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>