Region

Svet

Brat Stanije Dobrojević: Ne vidim zašto Stanija i Filip ne bi nastavili vezu van Farme

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović su preživeli njegovu ljubomoru i nesigurnost, njeno očijukanje, vrckanje i tračeve iz spoljnog sveta, ali njihova ljubav je ipak najviše bila testirana kada su njega izbacili.

Brat Stanije Dobrojević: Ne vidim zašto Stanija i Filip ne bi nastavili vezu van Farme



No, njega su vratili posle samo tri dana, a tri dana su ko večnost kada ste zaljubljeni, ali i nasilno odvojeni od voljene osobe. No, čim se on vratio trijumfalno, nastavili su gde su stali. Njihova veza već ulazi u drugi mesec, a oni su sve zaljubljeniji. Ipak! Da li će taj odnos funkcionisati i u stvarnom svetu?

"Kakvu god sliku da je poslao o sebi iz rialitija, rekao bih da je dobar momak. Upoznaćemo ga, a stvarno ne vidim zašto oni ne bi nastavili vezu kada se Farma završi. Pa vidite da su zaljubljeni", rekao je Stanijin brat Sani.

Filipova mama, Lidija Panajotović nije želela da se bavi predviđanjem, ali izgleda da ne želi da utiče na sinovljevu odluku.

"Stalo mu je do nje, uostalom, on je odrastao čovek. Videćemo, ali mislim da će ostati zajedno", rekla je Lidija, koja je ipak bila najsrećnija kada je Filip izašao sa Farme.

Njihovi bivši cimeri imaju isto mišljenje. Farmer koji je poslednji napustio imanje, Miki Mećava, kaže da su Filip i Stanija stvoreni jedno za drugo.

"Oni meni nisu jasni. Kad sam bio unutra, prvo vidim nju na njemu, njega na njoj, pa onda ona plače, pa onda se on umiljava... Iskreno, mislim da su stvoreni jedno za drugo i da će opstati oni i u stvarnom svetu", kaže pevač.

Zorica Marković, koja je zbog Stanije napustila imanje (posle vređanja i napadanja, povukla je starletu za kosu, zbog čega je momentalno diskvalifikovana), na pitanje šta misli o budućnosti veze između manekena i starlete, prvo se grohotom nasmejala, a onda podelila svoje mišljenje.

"Isti su i stvoreni su jedno za drugo. Nemam više šta da kažem", bila je jasna pevačica.

Autor: M.P.
Izvor: 24sata
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>