Region

Svet

Ivan Ivanović: Braniću Vladu Georgieva i kada nije u pravu!

Ivan Ivanović već dugo nije u dobrim odnosima sa medijima, ali su ga poslednji događaji naterali da promeni mišljenje.

Ivan Ivanović: Braniću Vladu Georgieva i kada nije u pravu!



Naime, zbog potpisivanja ugovora za tri nove sezone njegove emisije napravio je neočekivani potez i odlučio se, da za promenu, bude ljubazan prema sedmoj sili.

Tako je pričao o tome gde je grešio i kako će uvek biti u ratu sa novinarima kada brani svoje prijatelje. Naime, Ivan nam je ispričao kako će Vlada Georgieva braniti uvek bez obzira na posledice.

"Postavljam se kao drveni advokat jer je Vlado moj prijatelj, a prijatelji su za mene svetinja i ne napuštam ih nikada. Znam da je on na globalnom nivou loš sa novinarima, ali uvek ću stati u njegovu zaštitu i podržati javno njegove odluke. Ja sam i sa Sinišom Mihajlovićem prijatelj i nikada nisam rekao ništa loše za reprezantaciju bez obzira na rezultat. Tako da Vladu uvek podržavam bez analize da li je u pravu ili nije, a privatno mu kažem. Javno nikada neću reći ništa loše", rekao je Ivanović, a onda obrazložio zašto je proteklog vikenda uradio parodiju na emisiju Lee Kiš sa kojom je već dugo u sukobu.

"Ja sam dao prostor predstavi "Revizor" i "Ateljeu 212" jer ti ljudi ne žele da idu u emisiju gde može da stane toliko gostiju, a jedini način je da ja napravim jedno nedeljno popodne. Uspešno sam obavio parodiju na Leu Kiš i mislim da je to prošlo kako treba. Meni je strašno smešno da pevači pevaju svoje pesme između ogromnih kutija sa lekovima i zaista ne znam kome je to zanimljivo", prokometarisao je Ivan.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Masanori Jošida

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>