Region

Svet

Nastup Seke Aleksić na splavu River iz drugog ugla (Foto)

Jedna od najpopularnijih folk pevačica, Seka Aleksić, nastupila je u sredu uveče na popularnom prestoničkom splavu "River" koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta.

Nastup Seke Aleksić na splavu River iz drugog ugla (Foto)Seka Aleksić nastupila na krcatom Riveru! Poznati uživali u Sekinim hitovima! (Foto)
Klub je bio mali za sve Sekine fanove pa je više od tri stotine ljudi ostalo ispred ulaza. Seka je na scenu izašla u crnoj dugoj haljini, a izrez na istoj otkrio je Sekinu vitku liniju, tačnije nogu koju je istakla u prvi plan.
Atmosfera u klubu dostigla je tačku usijanja, a pored publike, podršku svojoj dragoj pružio je i suprug Veljko koji je nastup pratio iz jednog od separea. Seka je ceo sat ređala hitove, nakon čega je usledilo presvlačenje pa još jedan sat prvoklasne svirke.Pored Veljka, koncert popularne folkerke pratila je Tatjana Vojtehovski koja je na splav došla u društvu Saše Vidića, bokser Marco Huck(Muamer Hukic), a u publici su viđene i brojne druge poznate face.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>