Svet

Region

Dženifer Lopez: Događa se velika revolucija!

Pevačica, glumica i igračica Dženifer Lopez smatra da za Latinoamerikance nastupaju uzbudljiva vremena u šoubiznisu.

Dženifer Lopez: Događa se velika revolucija!



Glumica i pevačica je juče na medijskoj konvenciji u Vašingtonu predstavila svoj novi program koji počinje 18. jula na televiziji NUVOtv. Lopezova će biti kreativni direktor latino kanala na engleskom jeziku.

"To je produžetak mene kao umetnika. Već sam gotovo 20 godina u ovom biznisu i ta kreativna iskra ne odlazi već raste", rekla je ona AP-u.

Lopezova kaže i da je rad iza kamera jednako, ako ne i više ispunjavajući od izvođenja.

"Pevanje i gluma i igra i nastupi uživo, oni će uvek biti moja strast. Ali na kraju dana, kada vam se pruži prilika da budete još kreativniji, da stvorite stvari od nauke, da zaista učinite stvari poput NUVO-a i osnažite zajednicu koja mi toliko znači, to je prava stvar", rekla je ona.

Lopez je dodala da je ceo projekat veći od nje.

"To je nešto što može da promeni svet, lice televizije, način na koji se ljudi osećaju, kako su inspirisani i šta žele da budu. Događa se velika revolucija, medijska i kulturna revolucija Latinosa ovde u SAD. Počeli smo da uviđamo našu moć. Uviđamo da smo ovde važni. Mi nismo, znate, samo tipovi koji rade u kuhinjama i kao vodoinstalateri. Mi imamo uticaj. Rastemo kao zajednica i došli smo do trenutka kada zaslužujemo da budemo priznati i da nas služe i brinu o nama i to je tako uzbudljivo", rekla je ona.

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: nydjlive.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>