Region

Svet

Seka Aleksić nastupila na krcatom Riveru! Poznati uživali u Sekinim hitovima! (Foto)

Seka Aleksić nastupila je sinoć na prepunom splavu River, a Beograđanima je pred kraći odmor priuštila tri sata kvalitetne muzike i prave žurke!

Seka Aleksić nastupila na krcatom Riveru! Poznati uživali u Sekinim hitovima! (Foto)Kraljica se sa bendom pojavila na bini pola sata iza ponoći i započela nastup velikim hitom "Rođena s vukovima".

Ubrzo se na bini pojavio ogroman šampanjac Moet od pet litara, inače poklon od vlasnika kluba, koji su odmah otvorili i nasuli joj. Seka se u svom maniru našalila da je ogroman i da će ga poneti kući!Naravno, gosti splava su je pratili u stopu, kako u muzici, tako i u doskočicama, a zatim su glasno sa njom pevali "Poslednji let", "Šampione", kao i sve njene dosadašnje hitove.Seka je za Beograđane pevala i plesala tri sata bez pauze, a svojim zgodnim telom samo je žarila masu i zahuktavala atmosferu.

Od poznatih su bili Saša Vidić sa rukometašima, Tanja Vojtehovski, Vladimir Stojković sa kolegama sportistima, Jovan Perišić i još mnogo ljudi iz sveta muzike i sporta.

Pogledajte delić sjajne atmosfere.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>