Region

Svet

Ivan Ivanović obnovio ugovor sa TV Prvom: Nova sezona će biti drugačija!

U stilu kolega iz američkih tok-šou programa, voditelj Ivan Ivanović u sredu je u studiju gde se snima njegova emisija, potpisao novi ugovor sa Prvom srpskom televizijom za još tri sezone "Večeri sa Ivanom Ivanovićem".

Ivan Ivanović obnovio ugovor sa TV Prvom: Nova sezona će biti drugačija!



Voditelj popularne emisije ostaje veran TV kući na kojoj je započeo karijeru još u "Keš taksiju", iako je, kako sam kaže, imao ponude i sa drugih televizija. Svoje potpise na ugovor u kojem stoji da ćemo na Prvoj i naredne tri sezone gledati "Veče sa Ivanom Ivanovićem" stavili su domaćin emisije i direktor Prve Dragan Nenadović.

"Prva epizoda ovog šoua prikazana je 15. maja 2010. godine. U istoriji televizije se nije desilo da je neki projekat započeo usred maja, a to samo pokazuje koliko smo verovali u Ivanovu emisiju, a danas verujemo još više", rekao je Nenadović.

Najavljeno je i da se koncepcija emisije neće menjati, jer po takvom principu, koji su još šezdesetih godina prošlog veka postavile američke TV stanice, ova vrsta šoua ne menja svoju osnovu. Ipak, najavljeni su noviteti:

"U planu je humoristička mini-serija koja će se emitovati u okviru moje emisije. Pregovori sa momcima izuzetnog talenta, koje već dobro znate su u toku", najavio je Ivanović za novu sezonu, i otkrio da će se raditi i mađioničarski serijal, ali i rubrika "Nauka javlja" koju već gledamo.

Na pitanje da li će i dalje nastaviti da povremeno "proziva" svog kamermana Baneta, Ivan je za naš list šaljivo odgovorio: "Naravno! Bane će i dalje imati veoma važnu ulogu u svakoj mojoj emisiji, jedino može da se dogodi da mu dam otkaz, jer preti da postane popularniji od mene".

"O cifri koju sam zaradio tokom prethodne tri sezone neću da pričam, ali dovoljno je. Sledeća sezona će sigurno biti drugačija i uvek ću se sa timom truditi da sve bude na boljem nivou", rekao je Ivanović.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti, Alo
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>