Region

Svet

Zorana Pavić nežna i opasna: Rukometaši na njenim grudima! (Foto)

Zorana Pavić koja, između ostalog, važi za jednu od najšarmantnijih i najduhovitijih pevačica sa domaće javne scene, boravila je nekoliko dana u Crnoj Gori, u sklopu kojih je nastupila u Beranama.

Zorana Pavić nežna i opasna: Rukometaši na njenim grudima! (Foto)



Na nastupu je ujedno proslavila i svoj rođendan, a veliko iznenađenje su joj priredili momci iz rukometnog kluba "Berane" od kojih je dobila originalan poklon! Obzirom da je te večeri oko vrata imala ogrlicu sa priveskom lobanje, rukometaši su joj u znak pažnje i ljubavi poklonili zlatno slovo Z, uz jednoglasan komentar da joj ipak više pristaje nešto nežnije.

Zorana Pavić: Svom muškarcu bih oprostila muškarca, ali ženu nikada! (Video)
Dobro znamo da Zorana, kao i svaki drugi Blizanac, nosi u sebi dozu opasnosti i nežnosti koje se prepliću pa je poklon velikodušno prihvatila, a s obzirom na to da važi za veoma spontanu i iskrenu osobu sigurni smo da će ona najbolje znati kada treba da pokaže svoju nežniju stranu.



Pevačica je čest gost na crnogorskom primorju gde, osim što izuzetno cene njeno muzičko stvaralaštvo, dočekuju ju je i ispraćaju kao člana porodice, pa je Zorani i ovaj put poseta Crnoj Gori ostala u vrlo lepom sećanju. Kako sama kaže, tamo se čak više i ne oseća kao gost.

Autor: B.B.
Foto: Dejan Masica

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>