Region

Svet

Aca Lukas nije čuo za Vesnu Rivas: Ko si ti?! (Video)

Davne 2001. godine na televiziji Pink emitovala se emisija koju je vodio Miodrag Popov. Tada ime Vesne Rivas izgleda da nije bilo mnogo poznato javnosti.

Aca Lukas nije čuo za Vesnu Rivas: Ko si ti?! (Video)



Da, Vesna Rivas koja se na Farmi ubedljivo najviše vodi parolom "Ko si bre ti?" kao i parolom "Ja sam ime i prezime".

Tada je pevačica, preko velikih imena kao što su Mira Škorić i Aca Lukas pokušala da se progura u medije. Javno je vređala pomenute osobe i time očigledno pokušala da obezbedi sebi deo medijskog prostora. Donekle joj je to i pošlo za rukom, ali ne onako kako se nadala.

Voditelj Miodrag Popov je u jednu emisiju kao goste pozvao upravo Acu i Miru, a preko video veze, u studio se uključila i Vesna Rivas iz svog stana. Miodrag je želeo da izgladi odnose između kolega, ali izgleda nije očekivao određene reakcije, jer očigledno nije bio upućen u pravu istinu.

Zanimljivo je da je Vesna spomenula tokom razgovora da je imala nekoliko telefonskih razgovora sa kolegom Acom Lukasom, dok je pevač bio vidno zbunjen na takvu konstataciju. Tvrdio je da ne zna ko je Vesna, kao i da ni do jednog razgovora nije došlo, a Vesna je bila ljuta na Škorićevu jer je ona jednom za nju rekla da riče i njače. Mira je otkrila da je kivna na Vesnu jer je javno pričala neistinu o njenom privatnom životu.



Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>