Region

Svet

Dragana Mirković u Sofiji održala fantastičan koncert: Publika je više puta vraćala na scenu! (Foto+Video)

Jedna od najvećih srpskih zvezda Dragana Mirković je ispunila svoje obećanje da će "dići u vazduh" Nacionalnu palaču kulture u Sofiji.

Dragana Mirković u Sofiji održala fantastičan koncert: Publika je više puta vraćala na scenu! (Foto+Video)



8. juna, pevačica je održala tročasovni koncert, kojim je pokazala zašto je već više od 20 godina na samom vrhu balkanske muzičke scene.



Već u 19 časova fanovi različitih uzrasta su pohrlili u salu sa cvećem u rukama, mnogobrojnim posterima i transparentima. U 20 časova, vidno uzbuđeni posetioci, su pozvali Draganu da stupi na scenu. Većina njih su napustili svoja mesta i popunili prostor ispred pozornice.



Dragana Mirković je u nastavku zapalila publiku sa svojim najvećim hitovima kao što su “Milo moje što te nema”, “Plači zemljo”, “Luče moje”, “Sve bih dala da si tu”, “Život moj” itd. Usledile su i popularne pesme sa novog 20. albuma.

Dragani Mirković se na pozornici pridružio i duvački orkestar, u čijoj je pratnji izvela nekoliko svojih pesama.



U drugom bloku Dragana Mirković je priredila veliko iznenađenje fanovima, jer je sišla u publiku i prošetala čak i do zadnjih redova. Nakon što se vratila na pozornicu, fanovima je priredila još veće iznenađenje, kada je uzela palice i počela svirati bubnjeve.

Posetioci koncerta su pevačicu više puta vraćali na scenu, a ona je neke hitove na njihov zahtev i ponavljala. Na samom kraju koncerta, Dragana se zahvalila neverovatnoj bugarskoj publici pevanjem bez pratnje orkestra, na šta su njeni fanovi reagovali fantastično.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>