Region

Svet

Željko Joksimović: Voleo bih da imam dete sa Jovanom

Pevač i kompozitor Željko Joksimović radiće i tokom leta punom parom. Uveliko je na turneji i puni hale gde god nastupa.

Željko Joksimović: Voleo bih da imam dete sa Jovanom



Ove sezone je, kaže, održao nekoliko koncerata koji će mu ostati u nezaboravnom sećanju. Paralelno sa koncertnim aktivnostima, koje ga očekuju i u narednom periodu, Joksimović radi i na novom studijskom albumu. Uskoro će objaviti još jedan singl za koji veruje da će dostići popularnost poslednjeg hita "Ludak kao ja".

"Do kraja godine planiram da objavim novi album koji pripremam već dugo vremena.  Istovremeno radim nekoliko novih pesama, tu je i turneja, pa se trudim da sve bude perfektno, koliko je god moguće. Za sve je potrebno vreme, ali se nadam da će biti vredno čekanja. Milionski pregledi pesme "Ludak kao ja" pravi su pokazatelj da idem u pravom smeru kada je reč o muzici koja me u ovom trenutku inspiriše", rekao je Joksimović.

Željko Joksimović je otkrio da bi voleo da ponovo postane otac.

"Imam divnu ćerku Minu, ali, naravno, želim da sa suprugom, koju volim, ostvarim i takav san. Sve u svoje vreme, nas dvoje uživamo u svakom trenutku koji provedemo zajedno. Kad budemo želeli i novu fazu zajedničkog života, ona će i doći", otkrio je pevač.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>