Region

Svet

Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac se ljubili u njegovoj kafani?

Nekada najlepši par na srpskoj javnoj sceni, bivši vaterpolista Danilo Ikodinović i pevačica Nataša Bekvalac, navodno su na putu da obnove veliku ljubav.

Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac se ljubili u njegovoj kafani?



Naime, kako piše dnevni list "Alo", Ikodinović i Bekvalčeva viđeni su u kafani bivšeg vaterpoliste kako razmenjuju strasne poljupce, ali kroz suze.

"Nije nikakvo iznenađenje da se Nataša i Dača viđaju, jer vode Hanu jedno kod drugog, ali pre pet dana je ona bila kod njega u kafani "Tako je suđeno", i, kako sam čuo, scena među njima stvarno je bila dirljiva. Dugo su razgovarali, a onda su počeli da se grle i ljube. Potom su oboje počeli da plaču, ali stvarno ne znam šta je bila tema njihovog razgovora. Ostali su dugo da sede, a da li su otišli zajedno, nije mi poznato", kaže neimenovani izvor ovog lista.

On dodaje da se, od kada se Ikodinović vratio, a "novosadska barbika" doselila u Beograd, njih dvoje češće viđaju.

"Hana sada mnogo više vremena provodi sa Dačom, jer je on u Beogradu i stvarno mu je prijalo što se vratio i ovde otvorio kafanu. A zbog ćerke se češće viđa sa Natašom, a odnosi su im sve bolji. Samo što niko nije očekivao da se ovoliko poboljša situacija među njima", kaže sagovornik.

Ipak, Ikodinović demantuje ove navode. "Ne znam o čemu pričate. Ne viđamo se na taj način. Imate dezinformaciju", rekao je Ikodinović, a na pitanje o tome na koji način se viđaju, dodao:

"Ne viđamo se po kafanama".

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>