Najnovije vesti

Emisija Žene: Život na dva točka

Danas, sa početkom u 15h u emisiji "Žene" na televiziji Prva, voditeljke će razgovarati o opasnostima motorciklizma sa Danilom Ikodinovićem i Vladom Mandićem.

Emisija Žene: Život na dva točkaU poslednje vreme sve više skutera i motora puni ulice naše zemlje. Od malih skutera pa sve do moćnih trkačkih motora, jedna stvar je ista za sve. Loš položaj u saobraćaju. Veliki broj nesreća u kojima su učestvovali motorciklisti podstaklo je voditeljke Ivanu Zarić, Natašu Ristić, Mariju Kilibarda, Maju Volk i Irinu Radović da u goste pozovu Danila Daču Ikodinovića i Vladu Mandića iz Moto Kluba Arhangel.

Da li su za veliki broj nezgoda krivci krivi motorciklisti, ostali učesnici u saobraćaju ili loša zakonska regulativa pogledajte u novoj epizodi emisije "Žene", danas u 15h na televiziji Prva.

Autor: I.M.
Foto: TV Prva

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Anastasija Ražnatović drastično promenila imidž! FOTO

Anastasija Ražnatović drastično promenila imidž! FOTO

Anastasija Ražnatović poznata je po čestim promenama imidža, te je svoje fanove ponovo iznenadila novom bojom kose kou je ofarbala u plavo. Ćerka naše folk zvezde, što je starija sve više liči na svoju majku, a u prilog tome ide i fotografija koju je postavila na svoj Instagram profil.

Tekstualna vest18. januar 2015

Region

Svet