x
Region
Emisija Žene: Život na dva točka
8. jun 2013. 12:44
Danas, sa početkom u 15h u emisiji "Žene" na televiziji Prva, voditeljke će razgovarati o opasnostima motorciklizma sa Danilom Ikodinovićem i Vladom Mandićem.


U poslednje vreme sve više skutera i motora puni ulice naše zemlje. Od malih skutera pa sve do moćnih trkačkih motora, jedna stvar je ista za sve. Loš položaj u saobraćaju. Veliki broj nesreća u kojima su učestvovali motorciklisti podstaklo je voditeljke Ivanu Zarić, Natašu Ristić, Mariju Kilibarda, Maju Volk i Irinu Radović da u goste pozovu Danila Daču Ikodinovića i Vladu Mandića iz Moto Kluba Arhangel.

Da li su za veliki broj nezgoda krivci krivi motorciklisti, ostali učesnici u saobraćaju ili loša zakonska regulativa pogledajte u novoj epizodi emisije "Žene", danas u 15h na televiziji Prva.

Autor: I.M.
Foto: TV Prva

   
| More    
Tema u emisije "Žene", koja će se emitovati danas u 15 časova na TV Prva biće dojenje. U današnjem vremenu dojenje je postala priča za raspravu, pa će se povesti debata o prednostima i manama koje dojenje donosi. Budite i vi ove subote uz fantastičnu petorku.
12. april 2014. 12:10
Današnja emisija "Žene" biće usmerena ka temi koja se tiče vakcinacije pa će biti izneti argumenti za i protiv iste, kao i stručna mišljenja koja se tiču vakcina, a sve to na TV Prva u 15 časova uz pet fantastičnih voditeljki.
5. april 2014. 14:34
Današnja tema emisije "Žene" će se vrteti oko strahova i fobija, kako ih prepoznati i kako se izboriti sa njima, a fenomenalna voditeljska petorka će vas dočekati kao i uvek u 15 časova na TV "Prva".
29. mart 2014. 12:01
Kompleksi su jedan od glavnih razloga nezadovoljstva među današnjom ljudskom populacijom, a kako ih pretvoriti u prednosti u emisiji "Žene" govoriće Miloš Timotijević i Dragana Koruga.
22. mart 2014. 12:13
Emisija "Žene" emituje se uživo svake subote na televiziji "Prva" sa početkom u 15h, a ovog puta pet voditeljki ugostiće Anu Štajdohar koja je nekada pevala u horu "Kolibri", kao i Ljiljanu Ranđelović.
15. mart 2014. 13:48
Svakoga dana broj dece obolele od šećerne bolesti se povećava, a Srbija je samo jedna u nizu zemalja koje se bore sa ovim problemom, kao i vodieljke emisije "Žene".
8. mart 2014. 12:22
Najpopularniji plesni šou program "Ples sa zvezdama" na proleće će početi na Prvoj televiziji, i dok ne bude objavljen tajanstveni spisak učesnika, koji već uveliko imaju probe, pojavio se navodni spisak zvezda koje će zaigrati na malom ekranu.
24. februar 2014. 11:18
"Žene" će ove subote ugostiti dr. Dejana Čubrila, kao i našu poznatu glumicu Kalinu Kovačević sa kojima će razgovarati na temu "Kako postati i ostati fit" posle praznika i porođaja.
22. februar 2014. 12:35
Emisija Žene i danas počinje u 15h na televiziji Prva, a današnja tema biće "Kako širiti dobrotu"
15. februar 2014. 11:08
Emisija "Žene" i danas startuje na TV "Prva", u 15 časova, a fenomenalna voditeljska petorka ugostiće mnoštvo gostiju, što u studiju, što putem video poziva, kako bi zajedno predstavili - naše u "belom svetu".
8. februar 2014. 12:36

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus