Najnovije vesti

Emisija Žene: Život na dva točka

Danas, sa početkom u 15h u emisiji "Žene" na televiziji Prva, voditeljke će razgovarati o opasnostima motorciklizma sa Danilom Ikodinovićem i Vladom Mandićem.

Emisija Žene: Život na dva točka



U poslednje vreme sve više skutera i motora puni ulice naše zemlje. Od malih skutera pa sve do moćnih trkačkih motora, jedna stvar je ista za sve. Loš položaj u saobraćaju. Veliki broj nesreća u kojima su učestvovali motorciklisti podstaklo je voditeljke Ivanu Zarić, Natašu Ristić, Mariju Kilibarda, Maju Volk i Irinu Radović da u goste pozovu Danila Daču Ikodinovića i Vladu Mandića iz Moto Kluba Arhangel.

Da li su za veliki broj nezgoda krivci krivi motorciklisti, ostali učesnici u saobraćaju ili loša zakonska regulativa pogledajte u novoj epizodi emisije "Žene", danas u 15h na televiziji Prva.

Autor: I.M.
Foto: TV Prva

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Vladimir Stanojević utehu potražio kod ljubavnice!?

Vladimir Stanojević utehu potražio kod ljubavnice!?

Nakon velikog incidenta koji se dogodio između Vladimira Stanojevića i njegove trudne supruge Ana Marije Žujović, voditelj je utehu potražio kod Milice Milikić, sa kojom se viđao pre veze sa fitnes prvakinjom.

Tekstualna vest24. februar 2015

Seka Aleksić: Ove godine ću letovati u Turskoj!

Seka Aleksić: Ove godine ću letovati u Turskoj!

Folk zvezda Seka Aleksić će za nekoliko dana objaviti novi studijski album, a pored brojnih poslovnih obaveza uvek pronalazi vremena za predah. Ovoga leta već zna destinaciju za odmor, a to će biti neko od egzotičnih turskih letovališta.

Tekstualna vest23. februar 2015

Region

Svet