x
Region
Emisija Žene: Život na dva točka
8. jun 2013. 12:44
Danas, sa početkom u 15h u emisiji "Žene" na televiziji Prva, voditeljke će razgovarati o opasnostima motorciklizma sa Danilom Ikodinovićem i Vladom Mandićem.


U poslednje vreme sve više skutera i motora puni ulice naše zemlje. Od malih skutera pa sve do moćnih trkačkih motora, jedna stvar je ista za sve. Loš položaj u saobraćaju. Veliki broj nesreća u kojima su učestvovali motorciklisti podstaklo je voditeljke Ivanu Zarić, Natašu Ristić, Mariju Kilibarda, Maju Volk i Irinu Radović da u goste pozovu Danila Daču Ikodinovića i Vladu Mandića iz Moto Kluba Arhangel.

Da li su za veliki broj nezgoda krivci krivi motorciklisti, ostali učesnici u saobraćaju ili loša zakonska regulativa pogledajte u novoj epizodi emisije "Žene", danas u 15h na televiziji Prva.

Autor: I.M.
Foto: TV Prva

   
| More    
Emisija Žene koja je u subotnjem popodnevnom terminu bila sastavni deo programske šeme Prve srpske televizije, neće se od jeseni naći među emisijama na ovoj televiziji.
11. septembar 2014. 19:39
U emisiji Žene ovog popodneva pet voditeljki; Marija Kilibarda, Maja Volk, Nataša Ristić, Ivana Zarić i Irina Vukotić pričaće sa stručnim licem na temu onoga bez čega bi naš život bio potpuno nezamisliv.
14. jun 2014. 11:59
Današnja tema emisije "Žene" je govor tela, a gosti popularnih voditeljki u studiju TV Prva su glumac Marko Stojanović i dr Beba Kron, koji će gledaocima odgonetnuti večne zagonetke na zadatu temu.
7. jun 2014. 13:12
Emisija "Žene" je proslavila treći rođendan, a kroz nku je prošlo preko 300 gostiju, kroz 130 emisija. Fantastična petorka nastavlja sa fenomenalnim radom, slaveći mali jubilej.
17. maj 2014. 13:01
Emisija "Žene" baviće se danas temom hormona, kako oni utiču na ponašanje i osećanja pojedinca. O ovome i još mnogo čemu diskutovaće fantastična petorka sa svojim gostima.
10. maj 2014. 12:11
Tema današnje emisije "Žene" biće erektilna disfunkcija, šta je sve može izazvati, kao i kako zaobići probleme koje ona nosi sa sobom. I ove subote u 14 časova na TV Prva fantastična petorka će pronaći odgovore na pitanja.
3. maj 2014. 12:39
Emisija "Žene" će se ove subote pozabaviti društvenim mrežama, kakav uticaj društvene mreže imaju na život, kao i ko su uticajni tviteraši. Fantastična petorka će pronaći odgovore na sva ova pitanja.
26. april 2014. 12:13
Tema u emisije "Žene", koja će se emitovati danas u 15 časova na TV Prva biće dojenje. U današnjem vremenu dojenje je postala priča za raspravu, pa će se povesti debata o prednostima i manama koje dojenje donosi. Budite i vi ove subote uz fantastičnu petorku.
12. april 2014. 12:10
Današnja emisija "Žene" biće usmerena ka temi koja se tiče vakcinacije pa će biti izneti argumenti za i protiv iste, kao i stručna mišljenja koja se tiču vakcina, a sve to na TV Prva u 15 časova uz pet fantastičnih voditeljki.
5. april 2014. 14:34
Današnja tema emisije "Žene" će se vrteti oko strahova i fobija, kako ih prepoznati i kako se izboriti sa njima, a fenomenalna voditeljska petorka će vas dočekati kao i uvek u 15 časova na TV "Prva".
29. mart 2014. 12:01

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus