Region

Svet

Ceca Ražnatović na romskoj svadbi u Rimu za 50.000 eura! (Foto)

Kako izgledaju koncerti Svetlane Ražnatović već smo videli, a sada imamo prilike da zavirimo i na nastup folk pevačice na romskoj svadbi!

Ceca Ražnatović na romskoj svadbi u Rimu za 50.000 eura! (Foto)



"Ceca se na romskom venčanju pojavila u crvenoj haljini i imala je poseban tretman, stvarno su je maksimalno ispoštovali i tretirali kako dolikuje. Mladenci nisu postavljali uslove koliko će folk zvezda pesama otpevati, ali ona je svakako uslišila njihove želje. Glamurozno je izgledala i potrudila se da gosti budu zadovoljni. Na snimku se može videti kako peva pored mladenačkog stola, ali i kako joj jedan od svatova ljubi ruku. Zaradila je oko 50 000 evra bakšiša kao od šale", priča dobro obavešten izvor i dodaje da su pored Cece pevale i mnoge njene kolege.



"Na svadbi nije pevala samo Ceca, već su tu bile i druge zvezde - Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Kemiš, Verica Šerifović, Mića Nikolića i mnogi drugi. Svi su imali odličan tretman", dodao je izvor.

Podsećanji radi Svetlana je ovo romsko venčanje ugovorila dosta ranije za, nezvanično, fiksnu cenu od 50 000 evra, i to je moralo da bude isplaćeno pre njenog polaska da bi se ona uopšte pojavila, a kada je stigla u Rim, bilo joj je sve obezbeđeno i smeštaj i luksuzna vozila i obezbeđenje.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>