Region

Svet

Severina zaradila pola miliona evra od reklama! (Foto)

Severina Vučković je, kako stručnjaci procenjuju, u protekle tri godine od reklamnih kampanji zaradila čak pola miliona evra, dok po pojedinačnoj reklami zarađuje i do 50 hiljada evra.

Severina zaradila pola miliona evra od reklama! (Foto)



Iako se za poznate ličnosti veruje da ne znaju šta će sa parama, hrvatska pevačica Severina otkriva da je sve to velika zabluda i da za velike poduhvate u karijeri, kao što je koncertna turneja u regionu, mora mnogo da se radi. Zbog toga je, kako sama kaže, postala "sendvič-devojka" kako bi zaradila novac za sebe i svoju porodicu.

Severina je u poslednje tri godine bila zaštitno lice devet kampanja, među kojima su nemačka automobilska kompanija, švajcarski luksuzni satovi, lanac prodavnica cipela i slovenačkih banja, osiguranje, dok je sada aktuelna i kampanja za "Frikom" sladolede.


Foto: Promo

Pevačica ne krije da su joj reklame finansijska injekcija i da bez toga ne bi uspela da ostvari zamišljen spektakl koji je priredila na koncertima širom regiona. Budući da po reklamnoj kampanji, prema procenama stručnjaka, uzima i do 50 hiljada evra, znači da je Seve za prethodne tri godine zaradila oko pola miliona evra samo od reklama.


Foto: Promo

"Radim dvostruko jer pomažem i celoj svojoj porodici, snimila sam veliki broj reklama kako bih mogla da finansiram produkciju koncerta", rekla je Seve i dodala da nema potporu sa strane i da joj je mnogo teže zbog toga.

Šta je to što hrvatsku pevačicu čini magnetom za velike kompanije, pokušala je objasni Tanja Vojtehovski, koja je jedna od najboljih stručnjaka za marketing na našim prostorima.


Foto: Telegraf

"Severina je lepa i erotična, a to pokreće svet. Uz to, muškarci kada je vide, sigurno neće promeniti kanal, a to je odličan način da proizvod bude zapažen", komentariše Tanja i dodaje da je jedan od razloga i to što je jedina prilika vlasnicima firmi da Seve vide uživo.

Autor: B.B.
Izvor: Naše Novine
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>